Image default
MEDIA

Η Δική μας Οικογένεια: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα – Οι δηλώσεις των ηθοποιών

Οι ηθοποιοί της σειράς Η δική μας Οικογένεια

Η νέα κωμική σειρά του OPEN, «Η Δική μας Οικογένεια», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00 και το Youfly βρέθηκε στα γυρίσματα, όπου μίλησε με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη για την επερχόμενη κωμωδία.

Τι είναι εκείνο που θα κάνει τη σειρά να ξεχωρίσει; Ποιες είναι οι σκέψεις των πρωταγωνιστών για το ξεκίνημα της νέας σειράς; «Η Δική μας Οικογένεια» έρχεται με φόρα και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 στο OPEN.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Δημήτρη (Μάριος Αθανασίου), ο οποίος αναλαμβάνει την κηδεμονία των παιδιών του καλύτερού του φίλου, όταν εκείνος κι η γυναίκα του χάνουν τη ζωή τους σε ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ύστερα στη ζωή τους μπαίνει και η Αγγελική (Ελένη Βαΐτσου), η οποία, ενώ είναι δημοσιογράφος, παρουσιάζεται στην οικογένεια ως καθαρίστρια, προκειμένου να έρθει κοντά με τη θετή κόρη της οικογένεια, της Νεφέλη, η οποία είναι στην πραγματικότητα η βιολογική της κόρη.

Το σαλόνι από τα γυρίσματα «Η δική μας οικογένεια»
Εικόνα από τα γυρίσματα «Η δική μας οικογένεια»

Η νέα σειρά του OPEN σκιαγραφεί ρεαλιστικούς χαρακτήρες και περιγράφει καταστάσεις που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Υρώ Μανέ, Απόστολος Γκλέτσος, Ρένος Ρώτας, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κατερίνα Κρανίδη, Αλέξανδρος Θεωδορόπουλος κι ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησαν στο Youfly για τη σειρά «Η Δική μας Οικογένεια» και τους χαρακτήρες τους.

Απολαύστε τους!

Μάριος Αθανασίου: «Με τη σειρά δείχνουμε τις ειλικρινείς σχέσεις αγάπης και φροντίδας»

«Νιώθω όμορφα που ξεκινάμε. Έχω μία γλυκιά προσμονή για το ξεκίνημα και την αφετηρία αυτής της δουλειάς, πώς θα την αγκαλιάσει ο κόσμος κι αν θα είναι το αποτέλεσμα τόσο καλό όσο θέλουμε να είναι. Είναι ένα είδος που το αγαπώ και το ξέρω. Η κομεντί κατά έναν τρόπο», τόνισε ο ηθοποιός για το ξεκίνημα της νέας σειράς. «Το κλίμα και το περιβάλλον είναι πολύ καλό. Ο Βασίλης ο Θωμόπουλος πάντα κάνει τέτοιου είδους δουλειές με κόσμο που είναι και επαγγελματίες και το κάνουν με αγάπη. Ο Βασίλης Θωμόπουλος κάνει “οικογένεια”, τη “δική του οικογένεια”. Ελπίζω να το απολαύσει κι ο κόσμος».

«Οι ειλικρινείς σχέσεις που υπάρχουν, οι οικογενειακές σχέσεις, οι σχέσεις αγάπης είναι κάτι που θα ενδιαφέρουν τον κόσμο και θα μπορέσουν να δουν και να καταλάβουν ποια είναι η πραγματική έννοια της οικογένειας, κι όχι αυτή που εμείς φωτογραφικά θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας: δύο γονείς και δύο παιδιά, γιατί δεν είναι μόνο αυτό η οικογένεια, είναι ένα πιο ευρύ φάσμα των ανθρώπων που αγαπάμε, των ανθρώπων που φροντίζουμε, που θέλουμε να εξελίσσονται, να μεγαλώνουν, να μην τους πνίγουμε, να μην τους καταπιέζουμε. Αυτό δείχνουμε εμείς μέσα από το σίριάλ μας: τις ειλικρινείς σχέσεις αγάπης και φροντίδας», συμπλήρωσε.

Η αφίσα από τη δική μας οικογένεια

Ελένη Βαΐτσου: «Είναι μία σειρά για όλη την οικογένεια»

Η Ελένη Βαΐτσου, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάριο Αθανασίου στη σειρά, μας ανέφερε ότι έχει πολλή ανυπομονησία για την πρεμιέρα και θέλει να δει το αποτέλεσμα. «Ελπίζουμε να το αγαπήσει ο κόσμος. Εμείς περνάμε ωραία στα γυρίσματα, θα είναι μία πολύ ευχάριστη σειρά και διασκεδαστική. Μακάρι να το αγαπήσει ο κόσμος».

«Έχω παρατηρήσει ότι φέτος έχει πάρα πάρα πολλές σειρές, αλλά είναι κάπως βαριές θα έλεγα. Ίσως [η Δική μας Οικογένεια] ξεχωρίσει λόγω το ότι είναι πιο ανάλαφρη, είναι για όλη την οικογένεια, για μικρά παιδιά, για μεγαλύτερους. Μπορούν να το δουν όλοι μαζί ευχάριστα», συμπληρωσε.

Υρώ Μανέ: «Η τηλεόραση χρειάζεται γέλιο, αισιοδοξία και χαρά»

Η αγαπημένη ηθοποιός με τη σειρά της τόνισε ότι νιώθει πολύ χαρούμενη για τη νέα σειρά και δεν είναι κάτι απλό ή τυπικό, αλλά ουσιαστικό. «Η τηλεόραση χρειάζεται γέλιο, αισιοδοξία και χαρά. Και νομίζω πως “η δική μας οικογένεια” έχει αυτά τα συστατικά και είναι αυτά που θα κάνουν τον θεατή να πατήσει το κουμπί στο τηλεκοντρόλ και να επιλέξει τη δική μας οικογένεια».

Η ηθοποιός επεσήμανε ότι εκείνα που θα κάνουν τη σειρά να ξεχωρίσει είναι «η ατμόσφαιρά της, το χιούμορ της, η γλυκύτητά της και το ότι λειτουργεί συνήθως όπως όλες οι οικογένειες», ότι δηλαδή εχει και τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Στη συνέχεια, η ηθοποιός μας αποκάλυψε ότι ο λόγος που είπε το “ναι” στη συγκεκριμένη πρόταση ήταν ο Βασίλης Θωμόπουλος. «Έχω μία πολύ καλή συνεργασία και τον εμπιστεύομαι. Όταν μου το είπε, το αποδέχτηκα, γιατί ξέρω ότι θα περάσω καλά κι εγώ και θα περάσουν καλά κι οι τηλεθεατές».

Οι ηθοποιοί Γκλέτσος, Μανέ, Ρώτας, στη σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Απόστολος Γκλέτσος: «Προτιμάω να παίζω τη ζωή, που έχει και κωμωδία και δράμα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός με τη σειρά του τόνισε ότι νιώθει κι εκείνος πολύ καλά που ξεκινάει η νέα σειρά, που πρωταγωνιστεί. «Είμαι παλιά καραβάνα, τα έχω ζήσει όλα αυτά. Παρόλα αυτά, κάθε αρχή έχει όλα αυτά τα συναισθήματα, την αγωνία, πώς θα πάμε, τι θα κάνουμε, αν θα αρέσουμε, αν θα κοπούμε τα Χριστούγεννα ή νωρίτερα, αν θα συνεχίσουμε μέχρι το Πάσχα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει παίξει τόσο σε δράματα όσο και σε κωμωδίες, ωστόσο δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κάποιο συγκεκριμένο. «Προτιμάω να παίζω τη ζωή, που έχει και κωμωδία και δράμα. Αυτή η σειρά νομίζω είναι ζωή, έχει και το ένα και το άλλο. Έχει τη συνταγή σωστά».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μας πει ότι ο λόγος που είπε το “ναι” στη σειρά, όπως και η κ. Μανέ, ήταν ο Βασίλης Θωμόπουλος. «Είμαστε χρόνια συνεργάτες, καλοί φίλοι, δουλέψαμε και πέρυσι μαζί. Τα βρίσκουμε πολύ καλά».

Βασίλης Θωμόπουλος: «Το σημαντικό είναι στις απλές στιγμές»

Εκτός από τους ηθοποιούς, στο Youfly μίλησε κι ο σκηνοθέτης της σειράς «Η Δική μας Οικογένεια», Βασίλης Θωμόπουλος. Ο σκηνοθέτης τόνισε ότι η σειρά έχει «ένα ενδιαφέρον από έναν άλλο δρόμο». «Δίνεις μία μάχη με το απλό. Κι εμένα τώρα που έχω κάνει κάμποσες σειρές, παλεύω με τη λογική του απλού. Εκεί είναι το σημαντικό, στις απλές στιγμές».

Ο Ρώτας κι ο Γκλέτσος

Ρένος Ρώτας: «Η σειρά είναι ανάλαφρη, έχει ευχάριστες στιγμές και συγκινήσεις»

«Νιώθω ανυπομονησία για τη σειρά, γιατί είναι κάτι που την φτιάχνουμε με αγάπη και θέλω να τη μοιραστώ με τον κόσμο. Είναι κωμωδία, είναι ανάλαφρη, έχει ευχάριστες στιγμές, έχει και συγκινήσεις, έχουμε ωραία ομάδα. Στο τιμόνι ο Βασίλης Θωμόπουλος κι ο Πάνος Κούτρας, που έχω ξαναδουλέψει μαζί τους. Έχουμε κώδικα επικοινωνίας, κώδικα συνεργασίας και κοινό άξονα», μάς είπε με τη σειρά του ο Ρένος Ρώτας.

«Κάνω κάτι διαφορετικό, έναν πρωταθλητή motorcross, οπότε δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ο ρόλος μου είναι ο Ορέστης Σαρρής, νέος, φιλόδοξος, στόχος του είναι να γίνει ο καλύτερος στην Ελλάδα στο motocross κι ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν ξέρουμε αν θα το πετύχει, γιατί είναι νέος, ερωτεύεται, έχει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει ένας νεαρός φιλόδοξος άνθρωπος. Πατέρας του είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, μητέρα του η Κατερίνα Αντζουλάτου, κι έχει μία αδερφή, την Καίτη, που είναι από την ίδια μητέρα. Αυτή είναι η δική μου οικογένεια ως Ορέστης. Μία οικογένεια που ταλανίζεται. Χωρισμένοι γονείς, που ψάχνει να βρει τα πατήματά της», συμπλήρωσε.

Ο Ρένος Ρώτας στα γυρίσματα της σειράς

«Αυτό που πιστεύω ότι θα κερδίσει τον κόσμο είναι η δυνατότητα να κάτσει όλη η οικογένεια να την απολαύσει μαζί, καθώς είναι μία σειρά που απευθύνεται σε παιδιά. Έτσι, μπορούν με τους γονείς τους να μοιραστούν τη χαρά σε συνδυασμό με ορισμένα κοινωνικά μηνύματα που θέλει να περάσει, ότι η οικογένεια δεν είναι απαραίτητα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσα χρόνια: γονείς, αδέρφια. Η οικογένεια είναι κάτι παραπάνω. Το είδαμε τώρα κι αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε με τον κορονοϊό. Οικογένεια για εμάς ήταν εκεί που νιώθαμε ασφάλεια, νιώθαμε ο εαυτός μας, νιώθαμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας κι εκεί που νιώθαμε ασφάλεια να μπορέσουμε να μοιραστούμε και τους φόβους μας και τις δυσκολίες μας, εκεί που στρεφόμασταν όταν δεν είχαμε άλλη διέξοδο. Η οικογένειά μας είναι οι άνθρωποι που στρεφόμαστε στις πιο δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε.

Η εταιρεία από τα γυρίσματα «Η δική μας οικογένεια»
Το σπίτι από τα γυρίσματα «Η δική μας οικογένεια»

Στο Youfly, μίλησαν επίσης οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς «Η δική μας οικογένεια», οι ηθοποιοί Νικόλας Χαλκιαδάκης, Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος και Κατερίνα Κρανίδη.

Νικόλας Χαλκιαδάκης: «Είναι μία σειρά που χρειάζεται φέτος η τηλεόραση»

Ο Νικόλας Χαλκιαδάκης υποδύεται τον μεγάλο γιο της οικογένειας, τον Αντρέα, ένα αγόρι 17 χρονών που ζει μία κανονική ζωή, μέχρι που όλα ανατρέπονται όταν οι γονείς του χάνονται σε ένα αεροπορικό δυστύχημα. «Τότε, αναλαμβάνει το ρόλο του προστάτη για τις τρεις αδερφές του, καθώς και για την εταιρεία του πατέρα του, την οποία θεωρεί ότι ο Δημήτρης – που υποδύεται ο υπέροχος Μάριος Αθανασίου – θέλει να την πάρει», τονίζει. «Ταυτόχρονα αναλαμβάνει ως κηδεμόνας τα παιδιά, αλλά αυτό στον Αντρέα δεν αρέσει καθόλου».

Ύστερα, ο Νικόλας Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι στη σειρά θα δούμε πολλές αλλαγές στην ψυχοσύνθεση του Αντρέα, αφού θα δούμε πώς θα διαχειριστεί την όλη κατάσταση και πώς θα είναι εκεί για την οικογένειά του και την εταιρεία του μετά απ’ όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που πρέπει να περάσει.

Τα παιδιά ηθοποιοί από τη δική μας οικογένεια

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας Χαλκιαδάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του με αγαπημένους ηθοποιούς. «Είναι υπέροχο το γεγονός ότι κάνουμε σκηνές μαζί με άτομα, που κι εγώ έβλεπα και θαύμαζα πριν λίγα χρόνια στην τηλεόραση. Είναι ένα εξαιρετικό καστ, ο Μάριος Αθανασίου, η Ελένη Βαΐτσου, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Χριστίνα Τσάφου και πολλοί ακόμη. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο team κι υπάρχει αλληλοσεβασμός και ωραία διάθεση για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα, το οποίο θα απολαύσουμε όλοι από Δευτέρα και κάθε μέρα στις 20:00 στο OPEN».

«Ανυπομονώ να δω αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 1μιση μήνα, που κάνουμε γυρίσματα και περιμένω κι εγώ μαζί με όλους τους υπόλοιπους να το δω τη Δευτέρα», επεσήμανε στη συνέχεια. «Νιώθω ότι είναι μία σειρά που χρειάζεται φέτος η τηλεόραση. Υπάρχουν πάρα πολλές σειρές, αλλά οι περισσότερες είναι δραματικές και αυτή είναι μία σειρά οικογενειακή, με χιούμορ, με ευχάριστη διάθεση με καθημερινές καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει στη ζωή μας και την οικογένειά μας. Πιστεύω θα είναι μία ευχάριστη νότα για τα βράδια μας».

Η Κουζίνα στα γυρίσματα της σειράς

Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος: «Αυτό που μ’αρέσει στη δουλειά είναι ότι κάνεις αυτό που αγαπάς»

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος υποδύεται τον Στέφανο, ο οποίος είναι ο πρώτος οδηγός και πρωταθλητής στην ομάδα. Ωστόσο, τα προβλήματα ξεκινούν όταν έρχεται ο Ορέστης ως δεύτερος οδηγός.

«Είναι πρώτη φορά που έχω βασικό ρόλο, οπότε είναι πρωτόγνωρο για μένα να έχω καθημερινά γυρίσματα. Αυτό που μ’αρέσει πολύ σε αυτή τη δουλειά είναι ότι έρχεσαι κάθε πρωί και κάνεις αυτό που αγαπάς. Είναι κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ. Έχω λίγο άγχος για τη σειρά, αλλά πιστεύω θα μου φύγει μόλις δω το πρώτο επεισόδιο. Δέχομαι πολλά μηνύματα από οικογένεια και γνωστούς κι αισθάνομαι ότι έχουμε μία ευθύνη να ανταποκριθούμε σε αυτό και να είμαστε καλοί. Όχι μόνο για τους φίλους και την οικογένεια, αλλά για όλους τους τηλεθεατές».

Ο Θεοδωρόπουλος, η Κρανίδη κι ο Ρώτας στη σειρά

Κατερίνα Κρανίδη: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

Η Κατερίνα Κρανίδη υποδύεται τη μεγάλη κόρη της οικογένειας Μακρή, τη Νεφέλη η οποία είναι υιοθετημένη. Όπως μας είπε η ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για τ’αδέρφια της, είναι πολύ συναισθηματική, παρόλο που δείχνει πολύ σκληρή, ενώ μάλιστα έχει μία μεγάλη αγάπη για τα ζωάκια και τις μηχανές.

«Η αλήθεια είναι ότι για μένα είναι αρκετά καινούργιο όλο αυτό, σαν εμπειρία είναι πολύ ξένο. Δυσκολεύτηκα αρκετά με το όλο κόνσεπτ του καθημερινού, αλλά είναι μία πολύ ωραία εμπειρία κι οι άνθρωποι που είναι στη δουλειά είναι πολύ αξιόλογοι και με βοηθούν πάρα πολύ. Έχουν πολύ θετική ενέργεια, είναι αξιοθαύμαστοι κι όντως παίρνεις πολλά πράγματα από αυτούς. Προς το παρόν πάει πάρα πολύ καλά η συνεργασία, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι με αυτούς τους ανθρώπους και με τον σκηνοθέτη, όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο της “δικής μας οικογένειας”. Είναι ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Έχω αρκετό άγχος και νομίζω θα κρατήσει περισσότερο από το πρώτο επεισόδιο, αλλά κι αυτό μία συνήθεια είναι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει πολύ, μάλλον θα το συνειδητοποιήσω όταν ξεκινήσει και γίνει η πρεμιέρα», ανέφερε.

Αυτά ήταν όσα μας δήλωσαν οι ηθοποιοί της νέας σειράς του OPEN, «Η Δική μας Οικογένεια», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00. Μην τη χάσετε!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Δική μας Οικογένεια: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα – Οι δηλώσεις των ηθοποιών appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

«Light it up Blue»: Εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα θέματα που σχετίζονται με τον αυτισμό

admin

Η Γη της Ελιάς: «Βασιλική φεύγω» θα πει, και δεν θα ξαναγυρίσει…

admin

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

admin
Translate »
×