Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η δωρεά οργάνων της 21χρονης Έμμας ενέπνευσε εκατοντάδες πολίτες

Η δωρεά οργάνων της 21χρονης Έμμας έχει εμπνεύσει εκατοντάδες πολίτες να πράξουν το ίδιο. Μετά τον θάνατο της φοιτήτριας, 1.000 πολίτες εγγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Δωρεάς Οργάνων και Ιστών.

Μια 60χρονη γυναίκα θα δει ξανά το φως χάρη στο μόσχευμα κερατοειδούς το οποίο έλαβε, σε επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αυτή ήταν μία από τις έξι μεταμοσχεύσεις που γίνονται μέσα σε μόλις μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, ένα εκπληκτικό νούμερο δεδομένου ότι από την αρχή του χρόνου έγιναν μόλις 25 τέτοιες επεμβάσεις.

Η τάση αυτή αποτυπώνεται και πανελλαδικά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να έφερε πραγματικά μια σημαντική αλλαγή.

Με το παράδειγμα της η άτυχη φοιτήτρια δεν πρόσφερε το ζειν μόνο στους λήπτες των δικών της οργάνων αλλά και την ελπίδα σε τόσους άλλους πολίτες που περιμένουν υπομονετικά ένα δώρο ζωής.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ

 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

«Η Θεσσαλονίκη αλλιώς»- Μια εκδήλωση για τη περιβαλλοντική εικόνα της πόλης, το παρόν και το μέλλον της

admin

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα την οπαδική βία και τον χουλιγκανισμό στο δήμο Παύλου Μελά με τη συμμετοχή του Αριστείδη Καμπανού

admin

Αυξημένες ανάγκες για πρώτες βοήθειες στη Χαλκιδική ενόψει της τουριστικής περιόδου- Στη Βουλή το θέμα της ετοιμότητας του ΕΚΑΒ

admin