Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εικόνα από το PAOK Sports Arena που άρεσε σε όλη την Ελλάδα

Πέρα από νίκες και ήττες, το πιο σημαντικό είναι το ίδιο το μπάσκετ. Η όμορφη πρωτοβουλία μιας παρέας στις εξέδρες του PAOK Sports Arena έχει γίνει viral από χθες.

Από τη Βέροια μοιράστηκαν μέσω Skype την εμπειρία τους η Βασιλική Γκαϊτατζή, ο γιος της Βασίλης και ο φίλος του Γιάννης.

«Στα γενέθλια του φίλου μας του Γιάννη, είχε ένας μπαμπάς την ιδέα να πάμε τα παιδιά στον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, μιας, που έχουμε φιλάθλους και από τις δύο ομάδες, το οργανώσαμε και μετά μαζί είπαμε να πάμε και με αφίσες γιατί τα παιδιά θέλουν να τραβάνε την προσοχή των παικτών για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Έτσι, γεννήθηκε και η ιδέα της αφίσας, την οποία αποφάσισαν τα παιδιά αντί να κάνουν τρεις ξεχωριστές, να κάνουν όλοι μαζί», ανέφερε η μητέρα του μικρού Βασίλη.

Ο μικρός φίλος του Παναθηναϊκού ανέφερε και το παράπονο, που του έμεινε από το ματς, που δεν ήταν άλλο από το ότι θα ήθελε να πάει στο γήπεδο, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, ωστόσο οι γονείς του τον απέτρεψαν για λόγους ασφαλείας.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες- Τι υποστηρίζουν για τον ξυλοδαρμό

admin

Θεσσαλονίκη: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής για τα αμνοερίφια

admin

Ημέρα μνήμης και πένθους στους Πύργους Εορδαίας

admin