Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Καραμπάγκ έκανε το 8/8 πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό

 

Η προσεχής αντίπαλος των “ερυθρόλευκων” επικράτησε με 1-0 της Καμπάλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και συνεχίζει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League (13/10, 19:45, ΕΡΑΣΠΟΡ) Καραμπάγ, επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Καμπάλα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής και συνεχίζει με το απόλυτο. Σε οκτώ παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες και βρίσκεται φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Η Καμπάλα από την πλευρά της έμεινε στους 15 πόντους και στην πέμπτη θέση. Η αποβολή του Κιρτίμοφ για τους γηπεδούχους στο 43’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και έγυρε την πλάστιγγα υπέρ της Καραμπάγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και άνοιξε το σκορ με τον Όζομπιτς στο 58’, βρίσκοντας ευκαιρία να ξεκουράσει και βασικές μονάδες, ενόψει της κομβικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όπου με νίκη φτάνει τους 9 βαθμούς και βάζει πλώρη για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα δεδομένα για Κάρμο και η ρήτρα της Πόρτο

admin

Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Έρικσεν

admin

Φασούλας: «Επίτιμος πρόεδρος στην ΕΟΚ μόνο ο Γκάλης»

admin
Translate »
×