Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η κατάσταση του “Απ. Νικολαΐδης” δύο ώρες πριν το ματς (ΦΩΤΟ)

 

Με τη σέντρα του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, να είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 (26/1), η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στις 17:30 μοιάζει – προς ώρας – ιδανική.

Το “τριφύλλι” υποδέχεται τον “δικέφαλο του βορρά” για την ρεβάνς του 2:0 της Τούμπας. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμούν να βγάλουν… αντίδραση μετά το συνολικό 5:0 εις βάρος τους την τελευταία εβδομάδα. Από την άλλη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να προκριθεί στους “4”, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία ή τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Με λιγότερα από 120 λεπτά να απομένουν για την έναρξη του αγώνα, δεν αναμένεται να έχουμε… απρόοπτα.

Η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αττική, έχει κάνει από το πρωί την εμφάνισή της και στο κέντρο της Αθήνας, με το “Απόστολος Νικολαΐδης” να μην… τη γλιτώνει. Ο αγωνιστικός χώρος σαφώς έχει επηρεαστεί από τη βροχή. Βέβαια, η ένταση των καιρικών φαινομένων έχει μειωθεί τις τελευταίες ώρες. Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με το ότι το χορτάρι του γηπέδου λαμβάνει διαρκή φροντίδα τους τελευταίους μήνες και βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση, βοηθάει. Για αυτό και, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έως τώρα όλα μοιάζουν να κυλούν ομαλά. Ωστόσο, η σέντρα του αγώνα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη, έως ότου οι διαιτητές πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Σε ότι αφορά την προσέλευση του κόσμου, παρ’ ότι μόλις 200 εισιτήρια δεν έχουν πωληθεί, δεν είναι σίγουρος ο αριθμός των φιλάθλων που θα παρευρεθούν. Άλλωστε, δεν αποκλείεται η βροχή να συνεχιστεί τουλάχιστον έως και την έναρξη του αγώνα.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΒασίλης Αγριτάκης

Σχετικές αναρτήσεις

Κίνα: Ισόβια κάθειρξη για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας

admin

«Σφήνα» της Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα για τον 16χρονο Μασταντουόνο

admin

Η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

admin
Translate »
×