Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κρίσταλ Πάλας… χαμογέλασε ξανά | Η Λιντς φρέναρε το νικηφόρο σερί της Νιουκάστλ!

 

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς επιφύλασσε πλούσια αγωνιστική δράση στο αγγλικό πρωτάθλημα, με πολλές εκ των ομάδων να δίνουν την τελευταία τους… παράσταση για το 2022.

Η Κρίσταλ Πάλας, μετά την ήττα με 3-0 από τη Φούλαμ, φρόντισε να κλείσει με νίκη το 2022, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπόρνμουθ. Οι “αετοί” προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με γκολ του Αγιού και διπλασίασαν τα τέρματά τους πριν την ανάπαυλα, χάρη στον Έζε. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έφτασε τους 22 βαθμούς στην Premier League, ενώ η Μπόρνμουθ παρέμεινε στους 16. Από κει και πέρα, η Φούλαμ προηγήθηκε κόντρα στη Σαουθάμπτον με… αυτογκόλ του Γουόρντ Πρόουζ, αλλά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 56ο λεπτό. Στο φινάλε του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τον Παλίνια να γράφει το τελικό 2-1.

Η Νιουκάστλ είχε την υπεροχή στην έδρα της, κόντρα στη Λιντς, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στην εξαιρετική πορεία της και έμεινε στο 0-0. Πλέον, οι “ανθρακωρύχοι” έχουν 34 βαθμούς, παραμένοντας στην τρίτη θέση, ενώ η Λιντς εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 16 βαθμούς.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Σαββάτου (31/12):

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1
Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 0-2
Νιουκάστλ – Λιντς 0-0
Φούλαμ – Σαουθάμπτον 2-1
19:30 Μπράιτον – Άρσεναλ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Clutch Player of the Year ο Κάρι

admin

Γαλλία (31η αγωνιστική): Ματς “τελικός” στο Μονπελιέ

admin

Ισπανία (33η αγωνιστική): Με το μυαλό στην Μπάγερν

admin