Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Η μεγαλύτερη αγάπη κι έpωτας, δεν το’χω ξανανιώσει»: Λάμπει ολόκληρος ο Πάνος Ιωαννίδης όταν μιλά για τον γιο του

Για τον γιο του που ήρθε στη ζωή πριν από περίπου τέσσερις μήνες, μίλησε ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα τηςεκπομπής «Breakfast@Star».

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει καλά καλά πως είναι πατέρας, αλλά προσπαθεί να είναι όσο καλύτερος μπορεί και, μάλιστα, ζητά και συμβουλές από άλλους γονείς και φίλους του που είναι έμπειροι, όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς, για να μην κάνει λάθη.

«Το νέο μου πρότζεκτ είναι μια ρομαντική ιδέα ποου είχα. Είναι ένας χώρος ελεύθερης μαγειρικής έκφρασης», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Υποδεχτήκαμε στην οικογένεια τον Κωνσταντίνο. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και σιγά – σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι για να φτιάξω το γάλα, λέω ότι τελικά είμαι μπαμπάς. Η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο είναι για το παιδί σου» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μιλώντας για την καθημερινότητα με το μωρό, ο ίδιος είπε: «Όταν καταλάβω ότι το παιδί χρειάζεται αλλαγή πάνας βλέπω πρώτα περί τίνος πρόκειται. Αν είναι για το νούμερο ένα αλλάζω εγώ, αν είναι για το νούμερο δύο φωνάζω τη γυναίκα μου. Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και ένα δύσκολο παιδί».

Όσον αφορά στις συμβουλές που πήρε από τον Σωτήρη Κοντιζά: «Η πρώτη ερώτηση που έκανα στον Σωτήρη Κοντιζά αφορούσε στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Προσπαθούσα πολλή ώρα να το βάλω και ο Σωτήρης το έβαλε μέσα σε ένα λεπτό. Έπαθα πλάκα! Γενικά, δίνει συμβουλές, είναι πλέον βετεράνος και τον ακούω πιστά».

Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε στο αν ο ερχομός του γιου του άλλαξε την ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι: «Το παιδί αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά δεν αλλάζει άσχημα. Είναι ωραίο το συναίσθημα, πρέπει να χωρέσεις ένα νέο άτομο στην καθημερινότητά σου».

Δείτε το βίντεο

Όσα δήλωνε 4 μήνες πριν για το παιδί του

Τη μεγάλη βραδιά του τελικού του MasterChef 6, ένα γεγονός που φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, η κάμερα του Breakfast at Star βρέθηκε εκεί για να καταγράψει όλο το παρασκήνιο, αλλά και για να αποσπάσει λίγες δηλώσεις από τους φιναλιστ, τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους τρεις κριτές. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και τον ρόλο του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ ανέφερε πως δεν περίμενε να είναι τα δύο αυτά παιδιά στον τελικό, αλλά ήταν πράγματι πολύ καλοί και οι δύο και, μάλιστα, η Καλλιόπη αποτελεί παράδειγμα για όσους φαίνεται πως το θέλουν πολύ και προσπαθούν για τον στόχο τους. Όσον αφορά την πατρότητα, αποκάλυψε την μεγαλύτερή του ικανότητα.

«Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Και τα δύο παιδιά αξίζουν πραγματικά. Ήταν, δηλαδή, η μάχη στήθος με στήθος, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουν περάσει από πάνδεινα, τους έχουμε δυσκολέψει πάρα μα πάρα πολύ. Είναι όντως ένας μαραθώνιος και θέλει πολλές αντοχές», είπε αρχικά.

Και στην ερώτηση για το αν περίμενε τους δύο συγκεκριμένους φιναλιστ, απάντησε: «Όχι, για τον τελικό, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα δει. Είχα υπολογίσει, ίσως, και σε κάποιους άλλους παίκτες, δεν μπορώ να πω».

«Το ήθελε πάρα πάρα πολύ. Και όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πάρα πολύ, νομίζω ότι γίνεται. Αποτελεί παράδειγμα η καλλιόπη, όπως και όλα τα παιδιά», πρόσθεσε έπειτα για την Καλλιόπη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πείραγμα του Κοντιζά για τις διακοπές που ο ίδιος δεν θα πάει φέτος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Σωτήρης, τώρα, με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι πλέον βετεράνος σε τέτοιες καταστάσεις. Τώρα είναι η φάση που μας πειράζει».

«Θέλετε να βγάλω το make up να δείτε τι γίνεται; Είναι πολύ το ξενύχτι, όντως. Τα πάντα κάνω και κάνω πάρα πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», κατέληξε για τις ικανότητές του ως πατέρας.

The post «Η μεγαλύτερη αγάπη κι έpωτας, δεν το’χω ξανανιώσει»: Λάμπει ολόκληρος ο Πάνος Ιωαννίδης όταν μιλά για τον γιο του appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×