Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η μικρή Κωνσταντίνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος και κέρδισε τη μάχη της ζωή της

Η μόλις 1,5 έτους Κωνσταντίνα – Αθηνά από το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης είναι μια μικρή μαχήτρια της ζωής που παλεύει από βρέφος για τη ζωή της, εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας που προσβάλει το ήπαρ και έπειτα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα. Εδώ και λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος, κέρδισε τη μάχη της ζωής της και επέστρεψε στη ζεστασιά του σπιτιού της.

Όπως διαβάσαμε στη σελίδα «Πράξη Αγάπης», η μικρή Κωνσταντίνα-Αθηνά επέστρεψε νικήτρια στην Ελλάδα ύστερα από μήνες νοσηλείας στο Παλέρμο. Χάρη στην αγάπη του κόσμου και δύναμή της, έχει πλέον όλη τη ζωή μπροστά της για να τη ζήσει χαρούμενη και υγιής.

«Πετύχαμε το στόχο για τη μικρή μας Κωνσταντίνα- Αθηνά!

Επέστρεψε νικήτρια η μικρή μας Κωνσταντίνα-Αθηνά, καθώς εδώ και λίγες ημέρες η μικρή με την οικογένειά της απολαμβάνουν τη θαλπωρή του σπιτιού τους. Η 1,5 έτους ηρωίδα κέρδισε τη μάχη με τη ζωή και παρά τις αντιξοότητες και έληξε αισίως η περιπέτεια της οικογένειας στο Παλέρμο.

Η μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη ήταν επιτυχής και η κατάσταση της υγείας της είναι σε καλά επίπεδα. Όλοι μαζί γίναμε μια γροθιά και καταφέραμε να απαλλάξουμε την οικογένεια από περιττές έγνοιες, εξασφαλίζοντας από την αρχή που βρέθηκαν εκεί έως το τέλος, τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης τα οποία ήταν δυσβάστακτα γι’ αυτήν.

Ο πατέρας της μικρής ως δότης του μοσχεύματος είναι σε ανάρρωση και για κάποιους μήνες δε θα μπορέσει να εργαστεί. Παράλληλα η μικρή Κωνσταντίνα- Αθηνά έχει μείνει πίσω στις αναπτυξιακές της δεξιότητες, οπότε στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και λογοθεραπειών για να τις αποκτήσει σύντομα και να καταφέρει να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της οικογενείας όλους εσάς που από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, στηρίξατε ένθερμα αυτόν τον αγώνα! Θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας όλο το διάστημα που ακολουθεί έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία και η αναπτυξιακή πορεία της μικρή μας Κωνσταντίνας- Αθηνάς και θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις.

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση. Καλώς όρισες στην Ελλάδα μικρή μας μαχήτρια! Η ζωή είναι όλη μπροστά σου, να τη ζήσεις υγιής και χαρούμενη!»

The post Η μικρή Κωνσταντίνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος και κέρδισε τη μάχη της ζωή της appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×