Η Μονπελιέ… βύθισε τα καναρίνια!

Η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν επικράτησε με το εμφατικό 3:0 στην έδρα της Ναντ, η οποία πλέον κινδυνεύει πολύ με τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.
Η Ναντ ήθελε διακαώς ένα θετικό αποτέλεσμα για τη “μάχη” που δίνει για τη σωτηρία της στη Ligue 1, όμως πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση στην έδρα της και ηττήθηκε με 3:0 από τη Μονπελιέ για την 36η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ στο 38’ με το τέρμα που σημείωσε ο Φερί, ενώ στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους, ο Νορντέν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια, τα “καναρίνια” δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και δέχτηκαν και τρίτο τέρμα από τον Σακό στο 89ο λεπτό για το τελικό 3:0 υπέρ της ομάδας του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, η οποία απλά ανέβηκε στους 47 βαθμούς. //Γ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στη Ligue 1:
Παρασκευή 19 Μαΐου
Λυών – Μονακό 3:1
Σάββατο 20 Μαΐου
Ναντ – Μονπελιέ 0:3
22:00 Λιλ – Μαρσέιγ
Κυριακή 21 Μαΐου
14:00 Αζαξιό – Ρεν
16:00 Μπρεστ – Κλερμόν
16:00 Νις – Τουλούζ
16:00 Ρεμς – Ανζέρ
16:00 Τρουά – Στρασβούργο
18:05 Λοριάν – Λανς
21:45 Οσέρ – Παρί Σεν Ζερμέν
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης