Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Παπαφωτίου MVP της 13ης αγωνιστικής

 

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής που πέρασε στην Volley League, μετά την εξαιρετική της εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

H πασαδόρος του ΠαναθηναϊκούΑθηνά Παπαφωτίου ανακηρύχθηκε ως MVP της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Η έμπειρη αρχηγός των “πρασίνων” ήταν εξαιρετική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας 3/3 επιθέσεις ενώ ήταν αλάνθαστη στο μοίρασμα του παιχνιδιού για τις συμπαίκτριες της.

Η ίδια δήλωσε:

«Κάθε φορά που κερδίζεις έναν αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους με σένα, γεμίζεις ικανοποίηση και χαρά! Είναι μια ανταμοιβή που σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια και ως αθλητές ζούμε για αυτές τις στιγμές. Ξέρουμε ότι ειδικά αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο βάρος. Όμως εξίσου πολύ καλά γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, όλα κρίνονται στο τέλος και γι’ αυτό τα συναισθήματα αυτά είναι εφήμερα. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και δουλεύουμε αθλήτριες και προπονητές κάθε μέρα για να τα πραγματοποιήσουμε. Χρησιμοποιούμε κάθε νίκη και κάθε ήττα ως μαθήματα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει και είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό. Χαιρόμαστε να παίζουμε δυνατά παιχνίδια και το πρωτάθλημα φέτος προσφέρει υψηλό κι απρόβλεπτο θέαμα. Αφού δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε ως το νο1 γυναικείο άθλημα στην τηλεόραση, καλούμε τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα και να στηρίζει την προσπάθεια όλων των αθλητριών».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin