Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η «πληγή» του Λάκη Γαβαλά: «Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα»

Μία συνέντευξη κ βαθέων παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στο περιοδικό ΟΚ! Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την σεξουαλική του ταυτότητα, αναφερόμενος στο γάμο που είχε κάνει παλιότερα και το παιδί που έχασε η τότε σύντροφός του.

«Στρίβω το μουστάκι μου και όπου χρειάζεται αντιμετωπίζω τα πράγματα αντρικά»

«Χαίρομαι που δεν πρέπει να βάζω ταμπόν ή σερβιέτες μια φορά τον μήνα, παρόλο που μερικές φορές αισθάνομαι θηλυκό. Στρίβω το μουστάκι μου και όπου χρειάζεται αντιμετωπίζω τα πράγματα αντρικά, χωρίς να φτύνω έξω από το παράθυρο του Datsun και κάθε 2 λέξεις να λέω αυτή με τα 3 «Α» -μ#λ*κ&ς- γιατί πολύ απλά 3 «Α» έχει και το επίθετό μου: Γαβαλάς. Έχω ερωτευτεί άντρες που με έχουν απορρίψει και έχω αφοσιωθεί σε γυναίκα με τόσο ερωτισμό που δεν μπόρεσα να αγγίξω παραπάνω από το φιλικό της στοιχείο.

«Θα μου χάριζε έναν γιο»

Έχω υπάρξει με τρεις πάρα πολύ έντονες, μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Ήμουν παντρεμένος με μια Σουηδή μοντέλο. Τη γνώρισα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας όπου βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα ως χορευτής. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από δύο χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα. Σήμερα με αυτό που ζούμε, αν δεν είσαι ειλικρινής με πράγματα και καταστάσεις, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κοιμάμαι σταδιακά με κάποιον που μου αρέσει, αρκεί να έχει ωραίες πιτζάμες», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο περιοδικό.

The post Η «πληγή» του Λάκη Γαβαλά: «Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×