Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Σοσιεδάδ “σίγησε” τους παπαγάλους!

 

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς νίκησε με 3:2 την Εσπανιόλ, για την 21η αγωνιστική της La Liga και παραμένει μόνη της στην τρίτη θέση της La Liga.

Μετά από την ισοπαλία (0:0) με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ήττα από τη Βαγιαδολίδ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τις νίκες. Στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν επικράτησε εμφατικά με 3:2 της Εσπανιόλ, χάρη στα γκολ των Κούμπο (23′), Σέρλοθ (51′) και Καμπρέρα (αυτογκόλ στο 63′). Οι “παπαγάλοι”, για τους οποίους μείωσε στο σκορ ο Ντάρντερ στο 74ο και ο Όλιβαν στο 87ο λεπτό, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους, καθώς θυμίζουμε πως μετρούσαν τρία ματς, χωρίς να ηττηθούν.

Πλέον, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει 42 βαθμούς και βρίσκεται μόνη της στην τρίτη θέση της La Liga, ούσα στο +4 από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης και στο -3 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, η Εσπανιόλ εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έχει 21 βαθμούς και είναι στην 17η θέση.//

Ακολουθούν…
Εσπανιόλ: Εκτός έδρας με Έλτσε (19/2)
Ρεάλ Σοσιεδάδ: Εντός έδρας με Θέλτα (18/2)

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ εδώ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Oι διαιτητές των play out

admin

Aνδρεόπουλος: «Είμαστε πανέτοιμοι»

admin

Aναβλήθηκε το Παναθηναϊκός- Προμηθέας

admin
Translate »
×