ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η συγκομιδή των μανιταριών στα Γρεβενά

Τα Γρεβενά έχουν ιδιαίτερη παράδοση στη συλλογή και αξιοποίηση των άγριων μανιταριών, που προσφέρει απλόχερα η φύση στην περιοχή και με τη βοήθεια των συλλεκτών φτάνουν από τη γη στην κουζίνα και το πιάτο μας.

Τουρσί, γλυκό, λικέρ είναι μόνο ορισμένα από τα πολλά ακόμα προϊόντα, που προκύπτουν από την επεξεργασία των μανιταριών.

Ο Ανδρέας Σλιάρας, που διατηρεί επιχείρηση με αντίστοιχα προϊόντα τονίζει μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ”: «Χρησιμοποιούμε το μανιτάρι στην καθημερινότητά μας, σε οποιοδήποτε φαγητό, σε ό,τι κάνουμε στην κουζίνα, σε μία απλή ομελέτα προσθέτουμε λίγο μανιτάρι και την εκτοξεύουμε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ

 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *