Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεοδώρου: «Ήταν ένα έπος, συνεχίζουμε να μαχόμαστε» (video)

 

Εμφανώς ικανοποιημένος από τον… άθλο της ομάδας του φάνηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Πήγασου Πολίχνης.

Ο Πήγασος ήταν τρομερός χθες (10/12) και κατάφερε να επικρατήσει στο τάι-μπρέικ επί του πρωταθλητή Παναθηναϊκού για την 7η “στροφή” της Volley League Ανδρών, κάνοντας την “έκπληξη” της αγωνιστικής.




Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Πήγασου, Ηρακλής Θεοδώρου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του, τονίζοντας όμως παράλληλα πως στόχος της παραμένει ακόμα η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Πήγασου, Ηρακλής Θεοδώρου:

«Ήταν ένα έπος. Μετά από τόσο καιρό λέμε τι άλλο θα μας συμβεί και σήμερα νικήσαμε τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Μία σπουδαία εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε Σάββατο και τελείωσε Κυριακή. Συνεχίζουμε να μαχόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά σήμερα βάλαμε τις βάσεις για τη συνέχεια. Ακόμα είμαστε στον πρώτο γύρο, υπάρχει δρόμος ακόμα. Στόχος μας είναι η παραμονή αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο Πήγασος είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ανάπτυξη αγοριών στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε να εμπνέουν να ακολουθούν αυτό το όμορφο άθλημα». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Κορυφώνεται η αγωνία στο ΙΕΡ

admin

Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη (video)

admin

Μπρούνο Φερνάντες: «Το να είσαι παίκτης της Γιουνάιτεντ απαιτεί να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική»

admin