ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 42χρονος για το θάνατο από ξυλοδαρμό του 82χρονου πατέρα του- Συμπληρωματική δίωξη και για επίθεση στη μητέρα του

dikastiria-thessaloniki

Συμπληρωματική απολογία έδωσε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 42χρονος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο του πατέρα του, ενώ κατηγορείται και για ξυλοδαρμό της μητέρας του.

Η απολογία ήταν μια τυπική διαδικασία, καθώς αναβαθμίστηκε η κατηγορία από ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία με δόλο, έπειτα από τη δίωξη που άσκησε συμπληρωματικά ο εισαγγελέας σε βάρος του.

Ο 42χρονος επανέλαβε σήμερα ενώπιον της Ε’ τακτικής ανακρίτριας όσα είχε πει στην αρχή, δηλαδή ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες, ότι ο πατέρας του γλίστρησε και έπεσε στο μπάνιο και ότι ο ίδιος είχε λογομαχήσει μαζί του και στη συνέχεια αποσύρθηκε στο δωμάτιο του. Νωρίτερα είχε καταθέσει και η μητέρα του, η οποία παρ’ότι νωρίτερα είχε εκμυστηρευτεί στο γιατρό ότι έπεσαν μαζί με τον άνδρα της, θύματα ξυλοδαρμού, ωστόσο και εκείνη επέμεινε στο σενάριο ότι ο 82χρονος που έχει χάσει τη ζωή του, μετά από κάποιες μέρες νοσηλείας, γλίστρησε και έπεσε στο μπάνιο.

Η ιατροδικαστική έκθεση μετά τη νεκροτομή του 82χρονου, αναμένεται να ρίξει φως. Παράλληλα ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του 42χρονου επιπλέον και για ενδοοικογενειακή βλάβη σε βάρος της μητέρας του, η οποία έχει σημάδια στο πρόσωπο από χτυπήματα.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο διώκεται ο 42χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε τον πατέρα του

Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *