ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Κρυμένη κάμερα σε ρολόι σε δωμάτιο βραχυχρόνιας μίσθωσης

w27-161208w03170609w21132359w2790624door3

Κρυμένη κάμερα σε ρολόι βρήκε στο δωμάτιο Airbnb όπου διέμενε, μία παρέα από την Πελοπόννησο που ήρθε να περάσει τέσσερις ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, είχε εγκαταστήσει την κάμερα στο διαμέρισμα, καταγράφοντας παράνομα τις προσωπικές στιγμές πελατών.

Το θέμα έγινε αντιληπτό από τον έναν της παρέας, ο οποίος βγήκε για βόλτα στην πόλη, αγόρασε ένα ρολόι και, γυρνώντας στο διαμέρισμα, προσπάθησε να βρει μπαταρίες από μία άλλη συσκευή που ήταν μέσα στο δωμάτιο. Βρήκε ένα ρολόι και έβαλε τις μπαταρίες, διαπίστωσε όμως ότι από πίσω είχε μία θύρα usb.

Το άνοιξε και βρήκε μία κρυφή κάμερα στο νούμερο 6 του ρολογιού. Ο άνδρας ενημέρωσε αμέσως την ασφάλεια και η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *