Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής τραυμάτισε σοβαρά οδηγό ταξί και αναζητείται

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 2 Οκτωβρίου 2022, μετά από τροχαίο με εμπλοκή δίκυκλου και ταξί στην Τούμπα. Ενώ το συμβάν θα μπορούσε να είχε λήξει αναίμακτα με απλή ανταλλαγή στοιχείων των δύο οδηγών ο οδηγός της μηχανής (στην οποία είχε και συνεπιβάτη), κατά την αψιμαχία που είχε με τον οδηγό του ταξί, τον χτύπησε με σφοδρότητα με το κεφάλι του φορώντας ακόμη το κράνος του, με αποτέλεσμα ο οδηγός ταξί να νοσηλευτεί επί ενάμιση μήνα.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 5 το πρωί. Ταξί συγκρούεται με ένα δίκυκλο στην συμβολή των οδών Δωρηλαίου με Βιζύης στην Κάτω Τούμπα.

Ο οδηγός της μηχανής σηκώνεται πλησιάζει τον οδηγό του ταξί και τον χτυπάει στο κεφάλι φορώντας το κράνος του. Ο ταξιτζής σωριάζεται αναίσθητος.

Πέφτοντας κάτω αναίσθητος, o οδηγός χτύπησε το κεφάλι, έκανε ένα μεγάλο αιμάτωμα μεγάλο, στους αγκώνες στους γλουτούς, κάθισε ένα μήνα στο νοσοκομείο, έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο γιατί το αιμάτωμα ήταν μεγάλο. Του αφαιρέθηκε το αιμάτωμα και πριν από 4 5 μέρες επέστρεψε στο σπίτι και προσπαθούμε να μπούμε στην κανονική ανάρρωση, δηλώνει ο αδελφός του οδηγού.

Ο δράστης αναζητείται ακόμη καθώς αν και το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο δεν διακρίνεται η άδεια κυκλοφορίας της μηχανής. Η αστυνομία εντόπισε βίντεο από εκείνη την ημέρα, αλλά δεν φαίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας των δραστών. Η οικογένεια από τη πλευρά της ζητά όποιος γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές

Οι δράστες δεν βρέθηκαν μέχρι στιγμής και από τις κινήσεις της αστυνομίας . Το μόνο που έχουμε δει είναι ότι είναι νεαρής ηλικίας 25 χρονών και μια μεγάλη μηχανή, προσθέτει ο αδελφός του θύματος. Οι οδηγοί ταξί καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοια περιστατικά και είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με την σκληρότητα του συγκεκριμένου συμβάντος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο άτυχος άνδρας θα αναρρώσει πλήρως ωστόσο η αποκατάσταση θα είναι αργή. Η οικογένεια κάνει έκκληση προς πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός της μηχανής.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

Επιμέλεια Αλ. Τζιώνα

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Θεσσαλονίκης: Περίπου 5,5 εκατ. ευρώ τα ανείσπρακτα πρόστιμα από κλήσεις

admin

Δήμος Θερμαϊκού: Στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής και εξωστρέφειας

admin

Θεσσαλονίκη: Πορεία μνήμης για τα 109 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

admin