Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στην στρατιωτική παρέλαση με την συγκίνηση να περισσεύει

Μετά την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση, στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος ξεχύθηκε στις ταβέρνες του κέντρου και της Περαίας, για το πατροπαράδοτο τσιπουράκι στον ήλιο.

Είναι πλέον συνήθεια των Θεσσαλονικέων, την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, μετά την μεγαλειώδη παρέλαση στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, να γευματίζουν σε κάποιο από τα εστιατόρια του κέντρου ή και εκτός πόλεως, για να χαρούν την αργία.

Φέτος, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Οικογένειες με μικρά παιδιά παρακολούθησαν την παρέλαση, ενώ έντονο ήταν το χειροκρότημα και μεγάλη η συγκίνηση. Χιλιάδες θεατές τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τους γύρω νομούς, ακόμη και από την Κύπρο και την Πάτρα, συνέρρευσαν στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης για να παρακολουθήσουν από κοντά την παρέλαση για την επέτειο του 1940, με τα rafale και τα νέα άρματα marder να κλέβουν την παράσταση.

Ο κόσμος ήταν τόσος που πολλοί πήγαν από νωρίς το πρωί για να πιάσουν θέση.
Ανάμεσά τους, χιλιάδες παιδιά που περίμεναν με αγωνία την αεροπορική επίδειξη του f 16. Για κάποιους μάλιστα, αυτή η εμπειρία, ήταν όνειρο ζωής. Το θέαμα, πάντως, τους αποζημίωσε όλους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Σχετικές αναρτήσεις

Προκλήσεις και λύσεις στην καινοτομία

admin

Βίντεο: Τρένο τυλιγμένο στις φλόγες διασχίζει το κέντρο καναδικής πόλη

admin

Βίντεο: Λάμψη και γκλαμουριά στον ετήσιο αγώνα για drag queens της Φλόριντα

admin