Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η κατάθεση της ιατροδικαστού στη δίκη Καμπανού

δικη Καμπανου

Με μία από τις κρισιμότερες καταθέσεις συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό η δίκη για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε χθες η ιατροδικαστής, η οποία προέτρεψε τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου να αποχωρήσουν από την αίθουσα, ώστε να μην ακούσουν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο Άλκης υπέστη «μαρτυρικό θάνατο, αργό και βασανιστικό» κατέθεσε η ιατροδικαστής Λήδα- Καλλιόπη Κοβάτση, με την εξέταση της οποίας συνεχίζεται για 15η μέρα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Η ιατροδικαστής κλήθηκε να περιγράψει αναλυτικά τα επιστημονικά της ευρήματα κατά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, επιβεβαιώνοντας ότι θάνατος του ‘Αλκη «οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Προσδιόρισε τουλάχιστον πέντε διαφορετικά όργανα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη φονική επίθεση. «Το σώμα του Άλκη έχει τη σφραγίδα τραυμάτων που προκλήθηκαν από τρία διαφορετικά νύσσοντα και τέμνοντα όργανα, όπως και τουλάχιστον δύο διαφορετικά θλώντα όργανα» σημείωσε η μάρτυρας.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Σχετικές αναρτήσεις

«Η Θεσσαλονίκη αλλιώς»- Μια εκδήλωση για τη περιβαλλοντική εικόνα της πόλης, το παρόν και το μέλλον της

admin

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα την οπαδική βία και τον χουλιγκανισμό στο δήμο Παύλου Μελά με τη συμμετοχή του Αριστείδη Καμπανού

admin

Αυξημένες ανάγκες για πρώτες βοήθειες στη Χαλκιδική ενόψει της τουριστικής περιόδου- Στη Βουλή το θέμα της ετοιμότητας του ΕΚΑΒ

admin