Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Τσιμπημένες οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα στολίδια λόγω…μεταφορικών

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, οι μπάλες και τα λαμπάκια, έχουν την τιμητική τους τις ημέρες των εορτών, φέρνοντας τη θαλπωρή στα σπίτια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί τον πυρήνα των εορταστικών στολισμών, καθώς αυτό είναι που φωτίζεται κυρίως με λαμπάκια και το διακοσμούμε με μπάλες και στολίδια, ενώ κάτω από αυτό τοποθετούνται τα δώρα, ακολουθώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς.

Για τις αυξημένες τιμές φέτος στα χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, μίλησε στην ΕΡΤ3 ο χονδρέμπορος, Αλέξανδρος Ηλιάδης, ο οποίος εξάγει δέντρα αλλά δίνει και σε καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά τις τσιμπημένες τιμές, με κάποια δέντρα να φτάνουν ακόμη και τα 800 ευρώ, ο κ. Ηλιάδης είπε ότι φταίνε οι τιμές στα μεταφορικά που έχουν πάει πέντε φορές επάνω, ενώ έχουν ανέβει πολύ και οι τιμές στα λαμπάκια. Μάλιστα, ο κ. Ηλιάδης προειδοποίησε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρξουν κι άλλες ανατιμήσεις. Όσο για αυτούς που δεν έχουν τα χρήματα να πάρουν ακριβό δέντρο, υπάρχουν 30 εναλλακτικές για όλα τα βαλάντια , ωστόσο, ό,τι δίνεις παίρνεις, κατέληξε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε “υγεία και προκοπή”.

Η αγορά της Θεσσαλονίκης διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα, με βάση τις διαστάσεις τους, την πυκνότητα των κλαδιών ή και το στυλ τους. Μπορεί κανείς να διαλέξει από χριστουγεννιάτικα δέντρα slim μέχρι δεντράκια εσωτερικού χώρου ή επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δέντρα. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, εκτός από τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα υπάρχουν και τα ξύλινα ή εκείνα με ξύλινο κορμό. Επίσης, για μία  πιο εντυπωσιακή επιλογή, μπορεί να διαλέξει κανείς ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα, ενώ, εάν ψάχνει κάτι πιο μοντέρνο, υπάρχουν και τα πλήρως λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΛΓΑ ΔΑΔΙΝΗ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Σχετικές αναρτήσεις

Τρεις γυναίκες φύλακες – άγγελοι των ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

admin

Θεσσαλονίκη: Επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ- Χρ. Σταϊκούρας: «Καθοριστική η συμβολή του για την ανοικοδόμηση της χώρας»

admin

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων για τις αυξήσεις

admin