ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: 28χρονος οδηγός ταξί γράφει στίχους περιμένοντας στην πιάτσα

Ο 28χρονος Γιάννης Κουμαλάτσιος δουλεύει στο ταξί του πατέρα του. Όσο όμως βρίσκεται πίσω από το τιμόνι περνούν σκέψεις και εικόνες από το μυαλό του, που τον εμπνέουν και έτσι αποφάσισε να τις αποτυπώσει σε μια ποιητική συλλογή.

Έγραψε συνολικά 70 ποιήματα στο κινητό του τηλέφωνο που έγιναν «Το ταξί των σκέψεων». Ήδη η ποιητική του συλλογή έχει εκδοθεί και όποιος επιβάτης μπει στο ταξί του αμέσως έχει στα χέρια του και τα ποιήματα του 28χρονου για να τα διαβάσει μέχρι να φτάσει στον προορισμό του.

“Οφείλουμε να είμαστε δημιουργικοί” τόνισε ο ίδιος μιλώντας για τα όνειρα του στην κάμερα της ΕΡΤ και τη Λία Χριστάρα.

Ο Γιάννης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ, ενώ έχει ετοιμάσει ήδη την επόμενη ποιητική του συλλογή και συνεχίζει να ονειρεύεται ότι θα κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕύα Κουσιοπούλου

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *