Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θετικό πρώτο δείγμα!

 

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος κόντρα στη Χάντερσφιλντ, επέβαλε τον ρυθμό του και επικράτησε με 2:0, στο πρώτο φιλικό επί Ισπανικού εδάφους.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φορτούνης πέρασε μια ώρα μπαλιά στον Μπακαμπού, εκείνος βγήκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έκανε κακό πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 4ο λεπτό ο Κασούμου σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον. Στο 7′ ένα δυνατό σουτ του Μαρσέλο έξω από την περιοχή με κατεύθυνση προς την εστία, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός πίεζε πολύ ψηλά στο πρώτο δεκάλεπτο και είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Στο 13′ ο Μπιέλ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Κασάμι πήδηξε ψηλότερα με τον Μπιλoκάπιτς να μπλοκάρει. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κλείσει τους Άγγλους στο αμυντικό τους τρίτο. Στο 27′ ο Φορτούνης έκανε μια ωραία ενέργεια, σέντραρε από αριστερά, ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Πολύ κινητικός και δραστήριος στην επίθεση ήταν το πρώτο μισάωρο ο Μαρσέλο. Στο 37′ ο Φορτούνης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά. Δυο λεπτά αργότερα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μια ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με το δεξί και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 41′ παραλίγο και δεύτερο τέρμα για τους “ερυθρόλευκους” αλλά Μπιλοκάπιτς επενέβη σωτήρια στο σουτ του Μπακαμπού μέσα από την περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ξεκάθαρη υπεροχή του Ολυμπιακού και τον Κρίστινσον θεατή στο παιχνίδι.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κυκλοφορούσε τη μπάλα, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει σ’ αυτόν. Ο Μπιέλ πάτησε περιοχή, τροφοδότησε τον Φορτούνη, ο οποίος σούταρε, όμως η μπάλα βρήκε στα σώματα. Στη συνέχεια, ο Άινα βρήκε άτσαλα τον Μαρσέλο, με τον τελευταίο να καταλήγει στο έδαφος και να περνά αλλαγή κουτσαίνοντας. Τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Λάιντνερ, για την πρώτη του αν και ανεπίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των “ερυθρόλευκων”. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν ελάχιστες επιθετικές ευκαιρίες. Στο 72ο λεπτό, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Βρουσάι να γυρίζει τη μπάλα και τον Ελ Αραμπί να κοντρολάρει και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου πορτιέρε και να γράφει το 2:0. Oι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί, με τους Μασούρα και Ελ Αραμπί να μην μπορούν να τελειώσουν τις ευκαιρίες τους και να τις μετουσιώσουν σε τέρμα.

ΓΚΟΛ: 39′ Φορτούνης, 72′ Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: (Μίτσελ) Κρίστινσον, Μαρσέλο, Ρέτσος, Ντόι, Ανδρούτσος, Σαμασέκου, Κασάμι, Αγκιμπού Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin