ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Θεώνη: Η 7χρονη από το Αίγιο, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία «έκλεψε» την παράσταση ως… «συμπαρουσιάστρια» της Ζήνας

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ταξίδεψε μέχρι το Αίγιο για να γνωρίσει από κοντά την 7χρονη Θεώνη, ένα υπέροχο φωτεινό πλάσμα, που πάσχει από μυική ατροφία και δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά αποδεικνύει ότι η δύναμη και η αγάπη ανθίζουν εντός μας στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η μικρή Θεώνη μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία που την δένει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μας έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα: “Δεν γίνεται να το βάζεις ποτέ κάτω! Να συνεχίζουν όλοι μέχρι τέλους”!

Μια πρωτοποριακή θεραπεία που ακολουθεί, της δίνει την ελπίδα να αντιμετωπίσει τη ζωή με αισιοδοξία, ενώ η σπάνια πάθησή της δεν την εμποδίζει να κυνηγήσει τα όνειρά της και να φωτίζει τον κόσμο με το χαμόγελό της, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Το μεσημέρι της Πέμπτης το υπέροχο κοροτσάκι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” σε ρόλο συμπαρουσιάστριας και για μια ακόμα φορά “έκλεψε” καρδιές.

Δείτε το βίντεο εδώ

The post Θεώνη: Η 7χρονη από το Αίγιο, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία «έκλεψε» την παράσταση ως… «συμπαρουσιάστρια» της Ζήνας appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×