Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Θρήνος: Νεκρή η φιναλίστ ελληνικού τελικού της Eurovision το 2001, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στο facebook

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κέι Κόνορς, μια από τις φιναλίστ του ελληνικού τελικού για τη Eurovision το 2001, βυθίζοντας στη θλίψη οικείους και συγγενείς.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Δημήτρης Λασκαρίδης μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. «Μόλις πληροφορήθηκα το άσχημο νέο. Διαγωνιζόμασταν μαζί το 2001 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Μια αξιαγάπητη γυναίκα, άνθρωπος, φανταστική τραγουδίστρια. Πολύ λυπήθηκα. Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι στο φως Kay Konnors» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια είχε διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού με το τραγούδι «Μια φορά». Μπορεί τελικά, να μην τα κατάφερε, αλλά είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή της.

The post Θρήνος: Νεκρή η φιναλίστ ελληνικού τελικού της Eurovision το 2001, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στο facebook appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin

Τα χημικά που αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

admin

Τι γίνεται αν βάλετε σκόρδο μέσα στο βαζάκι με το μέλι

admin