Image default
MEDIA

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η υστερία στο GNTM, το δίδυμο Λιάγκας – Νομικού και οι πρωινές εκπομπές

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για gntm και λιάγκα δούκισσα νομικού

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, καλεσμένος στην εκπομπή OPEN Weekend, μίλησε για το GNTM, την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, τη νέα προσθήκη Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς και για όλα όσα γίνονται με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού.

Ξεκινώντας με το GNTM, ο τηλεκριτικός ξεκαθάρισε πως η επιστροφή της Βίκυς ήταν πάρα πολύ σημαντική, για την εξέλιξη του ριάλιτι. Άλλωστε, το GNTM χωρίς την Βίκυ, είχε χάσει σημαντικά την προηγούμενη σεζόν.

Σε όσους θεωρούν πως το ριάλιτι αυτό υποτιμά τη γυναίκα, ο Ιάσονας ξεκαθάρισε: «Αυτοί που τα λένε αυτά είναι ηλίθιοι. Όσοι λένε πως είναι προσβλητικό απέναντι στις γυναίκες, υποτιμούν οι ίδιοι τις γυναίκες».

Το GNTM η επιτροπή

Την Σοφία Χατζηπαντελή χαρακτήρισε ως “απεγνωσμένη, υστερική προσπάθεια που φωνάζει προσέξτε με”. Η συγκεκριμένη κριτής του προκαλεί γέλιο και λύπηση ταυτόχρονα.

Οι πρωινές εκπομπές

Εκτός από το GNTM, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης εστίασε και στον Γιώργο Λιάγκα με τη Δούκισσα Νομικού. Επισήμανε πως ο Λιάγκας του αρέσει, σε αντίθεση με τη Δούκισσα που θέλει.. δουλειά.

«Η Δούκισσα είναι μοντέλο. Έχει κάνει καριέρα στη σιωπή και στην εικόνα. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος. Η Δούκισσα δεν είναι». 

Αντίστοιχα, για την Φαίη Σκορδά δήλωσε πως θέλει δουλειά η ομάδα της και όλη η εκπομπή. Μάλιστα, για την Έλενα Χριστοπούλου είπε πως παριστάνει την Μέριλιν Μονρόε. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Μακαλιάς του αρέσουν πολύ, σε αντίθεση με τη Ζήνα Κουτσελίνη, όπου και τόνισε πως δε τρέφεται με αίμα για να του αρέσει η εκπομπή της.

Για το νέο πρωινό του STAR, ο Ιάσονας τόνισε πως εάν εξαιρέσουμε την Άση Μπήλιου, η υπόλοιπη εκπομπή είναι όπως πέρσι, «χωρίς καμία ουσία».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η υστερία στο GNTM, το δίδυμο Λιάγκας – Νομικού και οι πρωινές εκπομπές appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

admin

Η Γη της Ελιάς: Ένας μεγάλος έρωτας γράφεται με τον θλιβερότερο επίλογο

admin

Τελικός Conference League – OPAP Arena: Πώς μπορεί να αλλάξει η έδρα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

admin