Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία (1η αγωνιστική): Ανοίγει η αυλαία στην Παμπλόνα

 

Το ισπανικό πρωτάθλημα ανοίγει τις… πύλες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η Οσασούνα και η Σεβίλλη αναμετρώνται για την πρεμιέρα της σεζόν στο “Ελ Σαντάρ”.

Μετά τις Premier League, Bundesliga και Ligue 1, παίρνει σειρά η La Liga στις πρεμιέρες της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ισπανικό πρωτάθλημα ανοίγει την αυλαία του με ένα παιχνίδι στο σημερινό πρόγραμμα (12/08).

Η Οσασούνα υποδέχεται τη Σεβίλλη στην Παμπλόνα (22:00) για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες δεν είναι πλήρεις, καθώς οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ρούμπεν Γκαρσία, τον Αριδάνε Ερνάντες, αλλά και τον Κίκε Σαβέριο. Από την άλλη, οι Ανδαλουσιανοί αντιμετωπίζουν τις απουσίες των Μουνίρ Ελ Χαντάντι, Μαρκάο και Σούσο, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Ίσκο δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δύο φορές σε όλες τις διοργανώσεις (αμφότερες στη La Liga) με τη Σεβίλλη να κερδίζει 2-0 εντός έδρας, ενώ στην Παμπλόνα το ματς έληξε ισόπαλο (0-0) στις 5 Φεβρουαρίου.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μονομαχία των περσινών φιναλίστ… με φόντο τον τελικό

admin

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

admin

Για το… τρεμπλ τελικών ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Μίλωνας

admin
Translate »
×