Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία (17η αγωνιστική): Νίκη για τη τετράδα θέλει η Βιγιαρεάλ

 

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν φιλοξενείται από την ανεβασμένη Θέλτα και θέλει το τρίποντο για να πιάσει τη τέταρτη θέση, που οδηγεί στο επόμενο Champions League.


Θέλτα και Βιγιαρεάλ (13/01, 22:00) ανοίγουν τη 17η αγωνιστική της La Liga σε μία δυνατή αναμέτρηση στο «Μπαλαΐδος», με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Αφενός η Θέλτα θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία απέχει ένα βαθμό, ενώ το “κίτρινο υποβρύχιο” ψάχνει τη νίκη που θα την ανεβάσει στη τέταρτη θέση.

Την περασμένη αγωνιστική οι δύο ομάδες κέρδισαν η μεν Θέλτα 1:0 στην έδρα της Έλτσε και η Βιγιαρεάλ εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2:1, κάνοντας ένα εκπληκτικό τακτικά παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν τους τιμωρημένους Αλμπιόλ και Μπαένα, τους τραυματίες Πεντράθα και Λο Σέλσο, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή των Τζάκσον και Καπού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ξεχωρίζει η δύσκολη έξοδος της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Αλμερία, το ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς και το ντέρμπι παραμονής, με την Κάντιθ να υποδέχεται την Έλτσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 13/01

22:00 Θέλτα – Βιγιαρεάλ

Σάββατο 14/01

15:00 Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ράγιο Βαγιεκάνο

17:15 Τζιρόνα – Σεβίλλη

19:30 Οσασούνα – Μαγιόρκα

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κυριακή 15/01

15:00 Χετάφε – Εσπανιόλ

17:15 Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δευτέρα 16/01

22:00 Κάντιθ – Έλτσε//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin

Φαλ: «Μείναμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

admin