Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία (26η αγωνιστική): Όλα τα βλέμματα στο “clasico”

 

Η 26η “στροφή” της La Liga ολοκληρώνεται σήμερα (19/03) με πέντε σπουδαία παιχνίδια, εκ των οποίων δεσπόζει η… μητέρα των μαχών ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 15:00 με την αναμέτρηση της Μπέτις κόντρα στη Μαγιόρκα, με τις δυο ομάδες να έχουν απώτερο σκοπό μια θέση στην εξάδα και τους γηπεδούχους να έχουν τη δυνατότητα με νίκη να… εδραιωθούν σε αυτή. Στις 17:15, η Οσασούνα αντιμετωπίζει στην έδρα της την Βιγιαρεάλ, σε ένα εξίσου αρκετά αμφίρροπο ματς. Την ίδια ώρα (17:15), η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την ουραγό Έλτσε και με “τρίποντο” κρατιέται τρεις βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ στις 19:30 η Χετάφε υποδέχεται τη Σεβίλλη σε ένα ντέρμπι παραμονής.

Τέλος, η “αυλαία” της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος “πέφτει” με το αναμενόμενο “clasico”, που ουσιαστικά μπορεί να κρίνει και τον τίτλο πρόωρα. Οι “Μπλαουγκράνα” πορεύονται στην κορυφή με απόσταση 9 βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, που για εκείνη είναι ένα… must win παιχνίδι. Οι Καταλανοί προέρχονται από δυο διαδοχικές νίκες, ενώ οι “μερέγχες” προέρχονται από την πρόκριση στους “8” του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέρδρι (21 συμ/6 γκολ) δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στο μηρό, όπως εκτός δράσης είναι και ο Ντεμπελέ (18 συμ/5 γκολ). Στον αντίποδα, ο Κάρλο Αντεσλότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αλάμπα (19 συμ/1 γκολ). //

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 17 Μαρτίου

Βαγιαδολίδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:3

Σάββατο 18 Μαρτίου

Αλμερία – Κάντιθ 1:1
Ράγιο Βαγιεκάνο – Χιρόνα 2:2
Εσπανιόλ – Θέλτα 1:3
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3:0

Κυριακή 19 Μαρτίου

15:00 Μπέτις – Μαγιόρκα
17:15 Οσασούνα – Βιγιαρεάλ
17:15 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Έλτσε
19:30 Χετάφε – Σεβίλλη
22:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Honda στοχεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2026 με την Aston Martin

admin

Παραλίγο beef Μπαρτζώκα με Παπαπέτρου – «Ποιος, ποιος;» -«Αυτός!»

admin

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Πρώτη φορά έχουμε Απρίλιο μήνα δύο ομάδες στους 8 της Ευρώπης»

admin
Translate »
×