Ισπανία (6η αγωνιστική): Πρόωρος τελικός…

Η έκτη “στροφή” του ισπανικού πρωταθλήματος κάνει σέντρα απόψε (16/9, 22:00) με μία αναμέτρηση, που η νίκη είναι επιτακτική και για τις δύο ομάδες για τη “μάχη” της παραμονής.
Σέντρα για την έκτη αγωνιστική της Λα Λίγκα έχουμε απόψε (16/9, 22:00), με τη Βαγιαδολίδ να υποδέχεται την Κάντιθ στο “Χοσέ Θορρίγια”, σε έναν πρόωρο “τελικό” παραμονής.
Κακό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με τη Βαγιαδολίδ να βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Κάντιθ, έπειτα από πέντε αγωνιστικές, να βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ ακόμα στο πρωτάθλημα! Ο συντελεστής για τους φιλοξενούμενους είναι 0-14, που παρουσιάζουν τραγικό αγωνιστικό πρόσωπο και αν δεν αλλάξει σύντομα η εικόνα τους, θα έχουμε βρει την πρώτη ομάδα που θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 16/9
22:00 Βαγιαδολίδ – Κάντιθ
Σάββατο 17/9
15:00 Μαγιόρκα – Αλμερία
17:15 Μπαρτσελόνα – Έλτσε
19:30 Βαλένθια – Θέλτα
22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο
Κυριακή 18/9
15:00 Οσασούνα – Χετάφε
17:15 Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη
19:30 Μπέτις – Χιρόνα
19:30 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης