Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

(Ιταλία 24η αγωνιστική): Για την επιστροφή στην τετράδα | Ντέρμπι στο Τορίνο

 

Με σπουδαίες αναμετρήσεις κλείνει η αυλαία στην 24η αγωνιστική της Serie A, με τη Ρόμα να ψάχνει τη νίκη που θα την ανεβάσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο.

Γιουβέντους – Τορίνο 

Έτοιμη για την αντεπίθεση μοιάζει η Γιουβέντους, η οποία ξεκίνησε με την εμφατική νίκη με 3:0 κόντρα στη Ναντ, με την… υπογραφή του Άνχελ Ντι Μαρία. Για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει την Τορίνο στο… τοπικό ντέρμπι και θέλει να πάρει τη νίκη τόσο για την ψυχολογική ανάσα που θα της δώσει, όσο και για τους βαθμούς που θα την κάνουν να ελπίζει για μια θέση στην τετράδα. Εκτός είναι οι Λοκατέλι (20 Συμ.), Μίλικ (17 Συμ. 6 γκολ) και  Μιρέτι (18 Συμ).

Η Τορίνο από την άλλη προέρχεται από το 2:2 με την Κρεμονέζε, όμως στα μεγάλα ματς η εμφανίσεις της είναι μεγάλες και μια τέτοια θέλει να πραγματοποιήσει και κόντρα στη Γιουβέντους. Βρίσκεται μια θέση κάτω από τη “Γηραιά Κυρία” στο -1 και θέλει να πετύχει τη νίκη έτσι ώστε να την ξεπεράσει. Εκτός είναι οι Άινα (13 Συμ, 1 γκολ)Πελέγκρι (11 Συμ. 1 γκολ), Λάζαρο (15 Συμ.), Βιέιρα Ναν (1 Συμ.), Ζίμα (9 Συμ.) και Βλάσιτς (22 Συμ. 4 γκολ).

Κρεμονέζε – Ρόμα

Η Κρεμονέζε πήρε τον βαθμό κόντρα στην Τορίνο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2:2, όμως παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ακολουθεί καθοδική πορεία προς τη Serie B. Όμως στο Κύπελλο πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, έχοντας αποκλείσει Ρόμα και Νάπολι, αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στα ημιτελικά. Εκτός θα είναι ο Καστανιέτι (15 Συμ.).

Η Ρόμα έρχεται από την πρόκριση στους “16” στο Europa League επί της Σάλτζμπουργκ, ενώ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Σοσιεδάδ. Εντός συνόρων, φιλοξένησε τη Βερόνα, παίρνοντας τη νίκη και θέλει μόνο τους 3 βαθμούς για να ανέβει ξανά στην τετράδα και να αγγίξει τα… αστέρια. Χωρίς τον Σμόλινγκ (23 Συμ. 3 γκολ) που συμπλήρωσε κάρτα και είναι τιμωρημένος ο Μουρίνιο προσανατολίζεται σε αλλαγές.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει και επίσημα τις πύλες του

admin

Μπεσίκτας: Επαφές με τον Πεπ Λίντερς

admin

Ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη για να… χαλάσει το ισπανικό «πάρτι»

admin