ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιταλία (3η αγωνιστική): Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν

 

Η ποδοσφαιρική δράση στο ιταλικό πρωτάθλημα επιστρέφει και η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα (26/8) με δύο αναμετρήσεις, με τη “μάχη” Λάτσιο – Ίντερ να ξεχωρίζει.

Η τρίτη αγωνιστική της Σέριε Α αρχίζει σήμερα (26/08) με δύο αναμετρήσεις. Η νεοφώτιστη Μόντσα υποδέχεται την Ουντινέζε και η Λάτσιο την Ίντερ, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο χρονικά ματς (26/8, 19:30), η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, μετά τις δύο σερί ήττες από Τορίνο και Νάπολι αντίστοιχα. Απέναντί της οι “φριουλάνι”, που ψάχνουν και αυτοί το πρώτο τρίποντο της σεζόν μετά την εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την πρωταθλήτρια Μίλαν στην πρεμιέρα και την λευκή ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

To αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με το ντέρμπι Λάτσιο – Ίντερ. Το δίδυμο Λαουτάρο-Λουκάκου είναι και πάλι μαζί. Οι “νερατζούρι” ανεβάζουν στροφές και με όπλο την πανίσχυρη επίθεση τους μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στον έλεγχό τους. Η Λάτσιο δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με καλές εμφανίσεις, δυσκολεύτηκε με την Μπολόνια, έμεινε σε λίγες τελικές κόντρα στην Τορίνο και οι τέσσερις βαθμοί σε δύο αγωνιστικές μοιάζουν κολακευτικοί για την ομάδα του Σάρι. Η επιθετική υπεροπλία της Ίντερ ευελπιστεί να της δώσει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στη φετινή Σέριε Α και ο Σιμόνε Ιντζάγκι θέλει να πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Σέριε Α

Παρασκευή 26/8

19:30  Μόντσα – Ουντινέζε

21:45  Λάτσιο – Ίντερ

Σάββατο 27/8

19:30  Γιουβέντους – Ρόμα

19:30  Κρεμονέζε – Τορίνο

21:45  Μίλαν – Μπολόνια

21:45  Σπέτσια – Σασουόλο

Κυριακή 28/8

19:30  Βερόνα – Αταλάντα

19:30  Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια

21:45  Λέτσε – Έμπολι

21:45  Φιορεντίνα – Νάπολι

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *