Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιτούδης: «Ο χρόνος δεν είναι φίλος μας. Η Έφες άξιζε τη νίκη»

 

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε στις δηλώσεις του την ανωτερότητα της ομάδας του Αταμάν, ενώ εξέφρασε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής.

Η Αναντολού Έφες επικράτησε με 71-62 της Φενέρμπαχτσε για το τουρκικό Σούπερ Καπ που έγινε στην Άγκυρα και ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του Αταμάν άξιζαν τη νίκη. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο, τον οποίο δεν έχει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στην Εφές. Ήταν καλύτερη από μας απόψε και άξιζε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε τη διαφορά, αλλά η Εφές είχε συνέχεια το προβάδισμα και έδινε τον ρυθμό στο ματς. Η Εφές είναι καλύτερη από μας αυτή τη στιγμή, το πλεονέκτημά τους είναι πως παίζουν μαζί εδώ και πέντε χρόνια, ενώ έχουν προσθέσει και πολύ ταλέντο στην πορεία. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και ο χρόνος δεν είναι φίλος μας.

Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά όσο υπάρχει θέληση, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε δείχνει καλό χαρακτήρα. Ήταν για μας ένα καλό μάθημα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Γι’ αυτούς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

«Πόλεμος» FA – EFL για την κατάργηση των επαναληπτικών στο Κύπελλο

admin

ΝΒΑ: Η ώρα των play offs έφτασε (video)

admin

Ομοσπονδιακός της εθνικής Βραζιλίας ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς

admin