Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιωνικός: «Συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο»

 

Η ομάδα της Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση στον απόηχο της ήττας του από τους Περιστεριώτες στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, όχι όμως για να κάνει παράπονα για τη διαιτησία αλλά αντίθετα για να πλέξει το εγκώμιο του Πολυχρόνη που διηύθυνε την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με το… αριστερό τα πλέι άουτ της Super League, αφού γνώρισε την ήττα με 2:0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την γραμμή της σωτηρίας.

Τη Δευτέρα (20/3) εκδόθηκε ανακοίνωση από πλευράς των Νικαιωτών, όπου όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό παράπονο για τη διαιτησία, αλλά αντίθετα δόθηκαν συγχαρητήρια στον ρέφερι Πολυχρόνη και την διαιτητική του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο και κυρίως στον πρώτο διαιτητή τον κύριο Πολυχρόνη για την εξαιρετική απόδοσή του.

Στην οικογένεια του Ιωνικού γνωρίζουμε να δεχόμαστε τις ήττες μας, όπως και να παραδεχόμαστε τις καλές και δίκαιες διαιτησίες. Όπως αυτή του κυρίου Πολυχρόνη, ο οποίος ήταν αλάνθαστος.

Ελπίζουμε να δούμε ανάλογες αποδόσεις από τους διαιτητές ως το φινάλε των playouts και να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς με αυτά τα ζητήματα!».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Sold out το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

admin

Στις 25 Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

admin

Super League: Άλλαξε το πρόγραμμα διεξαγωγής των play offs

admin