ΠΕΡΙΕΡΓΑ

“Κάγκελο” ο γαμπρός: Η τραγουδίστρια στη δεξίωση ήταν η.. πρώην του – Πήρε τη χειpότερη εκδίκnση για την απιστία του

Δεν ξέχασε την απιστία του πρώην συντρόφου της και όταν ντύθηκε γαμπρός του απέδειξε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Αν πρόκειται να παντρευτείτε αλλά έχετε «λερωμένη τη φωλιά σας», καλό είναι να ελέγξετε καλά τη σύνθεση της μπάντας που θα κλείσετε για τη γαμήλια δεξίωση, για να μην την πατήσετε όπως ένας γαμπρός. Γιατί η τραγουδίστρια του γκρουπ που έκλεισε ήταν η πρώην του, Alexandra Starr.

Η ερμηνεύτρια αποφάσισε, τότε, να τον εκδικηθεί που την απάτησε με τη γυναίκα που τώρα παντρευόταν, κάνοντας κάτι που απαθανάτισε σε μια σειρά από βίντεο, τα οποία στη συνέχεια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Tik Tok.

Ντύθηκε γαμπρός ο πρώην της και τον εκδικήθηκε για την απιστία του

Όπως βλέπουμε, η Starr ανεβαίνει στη σκηνή με ένα μαύρο μάξι κομψό φόρεμα και αρχίζει να ερμηνεύει το τραγούδι του προγράμματος με γυρισμένη την πλάτη της. Όταν όμως οι νεόνυμφοι αρχίζουν να χορεύουν στην πίστα, γυρίζει προς το μέρος τους και αρχίζει να τραγουδάει το «Before He Cheats» («Προτού εκείνος απατήσει») της Carrie Underwood.

Μόλις ο γαμπρός συνειδητοποιεί ποια είναι, μένει άφωνος, και αρχίζει να σχηματίζεται ένα πλήθος γύρω από το ζευγάρι. Όταν την πλησιάζει, η Starr σταματάει το τραγούδι και του πετάει ένα ποτήρι νερό, πριν φύγει από τη σκηνή.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Starr, εκείνο το βράδυ η μπάντα της διέκοψε τη συνεργασία μαζί της.

Κάποιοι χρήστες του Tik Tok, πάντως, αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των βίντεο και σχολίασαν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, με ορισμένους να σχολιάζουν τα μαλλιά της νύφης, «που δεν είναι καλοχτενισμένα» ή ότι τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη δεν φορούσαν βέρα.

Η Starr δεν επιβεβαίωσε καμία από τις κατηγορίες, αντιθέτως συνέχισε να υποστηρίζει την αρχική ιστορία της, σχολιάζοντας σε επόμενο βίντεο: «Αν είμαι σίγουρη ότι εκείνη το ήξερε πως αυτός ήταν μαζί μου; Όχι, αλλά είχα σχέση με εκείνον για πεντέμιση χρόνια και υπήρχαν δικές μου φωτογραφίες παντού».

Δείτε τα επίμαχα βίντεο

@alexandra_starr

Replying to @Christina Venditti so I was asked to sing at my exs wedding…

♬ original sound – alexandrastarr

@alexandra_starr

Replying to @tamerillo I was asked to sing at my Exs wedding… and this is how it went:

♬ original sound – alexandrastarr

The post “Κάγκελο” ο γαμπρός: Η τραγουδίστρια στη δεξίωση ήταν η.. πρώην του – Πήρε τη χειpότερη εκδίκnση για την απιστία του appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Ροδόχρους ακμή: Πώς θα διαχειριστείτε τα συμπτώματα

admin

Οι 8 καρκίνοι που σχετίζονται στενά με την παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος

admin

Σύνδρομο Turner: Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου που έχασε το βρέφος της – Πόσο συχνό είναι

admin