Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάμπος: «Fake news ότι ο Εμπαπέ ήθελε να πουληθεί ο Νεϊμάρ»

 

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο “RMC” για τις καλοκαιρινές μεταγραφές της γαλλικής ομάδας και για τις φήμες προσέγγισης του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Λουίς Κάμπος αναφέρθηκε, επίσης, στην εκπομπή του Ζερόμ Ροτέν στον Λιονέλ Μέσι, τις φήμες αποχώρησης του Νεϊμάρ αλλά και τις βλέψεις του για την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμαίν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μέσι: «Τον ρώτησα αν θέλει να μείνει και του είπα ότι ελπίζω να μείνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εδώ τα επόμενα τρία χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Λέο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν πουλήσαμε πολλούς παίκτες, αρκετοί έφυγαν ως δανεικοί και αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψουν τον Ιούνιο. Αυτό δεν είναι θετικό. Υπογράψαμε τον Βιτίνια την πρώτη εβδομάδα, έπειτα τίποτα για 6-7 εβδομάδες και την τελευταία εβδομάδα όλοι οι παίκτες ήταν πολύ ακριβοί. Δεν είμαι χαρούμενος 100% με τις μεταγραφικές κινήσεις μας. Δεν είναι μόνο ο Σκρίνιαρ, διαπραγματευτήκαμε και με άλλους αμυντικούς που δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε».

Για τις φήμες περί Ζιντάν: «Ζιντάν; Κάλεσα άμεσα τον Γκαλτιέ, δεν βλέπαμε άλλους προπονητές».

Για τη συμφωνία του με την Παρί: «Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Αλ Κελαϊφί που μου έδωσε την ευκαιρία στην Παρί. Όταν ο Νασέρ μου πρότεινε τη δουλειά, η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν να καλέσω τον Γκαλτιέ για να του πω για το πρότζεκτ μας. Κάλεσα πρώτα εκείνον και έπειτα την οικογένειά μου».

Για την περίπτωση φυγής του Νεϊμάρ: «Δεν ήταν ποτέ κοντά στο να φύγει. Οι φήμες για τον Νεϊμάρ αυτό το καλοκαίρι ήταν εντελώς αναληθείς. Είναι επίσης fake news το ότι ο Εμπαπέ ήθελε να πουληθεί ο Νεϊμάρ. Είναι 100% μέρος του σχεδιασμού μας ο Νεϊμάρ».

Για την παρουσία του στην Παρί: «Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια εδώ όπως ήθελα και ήρθα σε αυτό το σύλλογο επειδή είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να κάνουμε κάτι το εξωπραγματικό. Έχω την κατάλληλη ενέργεια να παλέψω για την Παρί και να κάνω κάτι σπουδαίο εδώ».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Βασιλακόπουλος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Δεν περίμενα τέτοια τιμή, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν υπάρχει πλέον ελληνικό μπάσκετ» (audio)

admin

Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι

admin

Χωρίς απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

admin
Translate »
×