Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Κάναμε όλα όσα υποσχέθηκα στο αγόρι μου ότι θα έκανα»: Παγκόσμια συγκίνηση, αποσύνδεσαν τον 12χρονο Άρτσι από την μηχανική υποστήριξη

«Κάναμε όλα όσα υποσχέθηκα στο αγόρι μου ότι θα έκανα»

Χωρίς να έχουν πλέον άλλη νομική δυνατότητα να προσβάλλουν την απόφαση, οι γονείς του Άρτσι Μπάτερσμπι ειδοποιήθηκαν ότι θα τερματιστεί η μηχανική υποστήριξη στον εγκεφαλικά νεκρό γιο τους στις 10:00 το πρωί (σ.σ. 12:00 ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου.

Μιλώντας στο Sky News η μητέρα του αγοριού, Χόλι Ντανς, είπε ότι από το νοσοκομείο τους έκαναν σαφές ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλες επιλογές.

Και η ίδια όμως αναγνωρίζει ότι οι δυνατότητες στη Δικαιοσύνη έχουν εξαντληθεί: «Κάναμε όλα όσα υποσχέθηκα στο αγόρι μου ότι θα έκανα», δήλωσε.

Οι γονείς πάλεψαν με την δικαιοσύνη

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι γονείς του Άρτσι είχαν παλέψει νομικά ενάντια στην απόφαση να διακοπεί η υποστήριξη και έπειτα να τους δοθεί η δυνατότητα να μεταφέρουν το αγόρι σε κέντρο ανακούφισης, στο οποίο θα είχε «ένα αξιοπρεπές τέλος».

Και στις δύο προσφυγές πέτυχαν. Η προσφυγή κατά της διακοπής υποστήριξης απορρίφθηκε στο Εφετείο και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που έκρινε ότι δεν έχει αρμοδιότητα.

Η κίνηση για τη μεταφορά εκτός νοσοκομείο απορρίφθηκε όταν το δικαστήριο συντάχθηκε με τους γιατρούς που εκτιμούν ότι θα είναι επικίνδυνη για τη ζωή του αγοριού.

Ο Άρτσι είναι σε κώμα από τις 7 Απριλίου, πιθανόν γιατί είχε λάβει μέρος σε διαδικτυακή πρόκληση.

Οι γιατροί θεωρούν ότι δεν είχε καμία ελπίδα ανάρρωσης.

Η ιστορία του Άρτσι

Ο 12χρονος Άρτσι είχε πέσει σε κώμα μετά από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Ήταν στις 7 Απριλίου, όταν η μητέρα του τον εντόπισε αναίσθητο μετά από ατύχημα που είχε στον σπίτι του στο Σάουθεντ του Έσσεξ. Η μητέρα του εκτιμά ότι ο 12χρονος είχε λάβει μέρος σε μια διαδικτυακή πρόκληση.

Πηγή :  olagiatingunaika.gr

The post «Κάναμε όλα όσα υποσχέθηκα στο αγόρι μου ότι θα έκανα»: Παγκόσμια συγκίνηση, αποσύνδεσαν τον 12χρονο Άρτσι από την μηχανική υποστήριξη appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×