Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κέλι: «Πρέπει να πω αντίο στο μπάσκετ για λίγο καιρό»

 

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά τον φρικτό τραυματισμό που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ουνικάχα Μάλαγα για το BCL.

Ο φρικτός τραυματισμός του Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα για το Basketball Champions League, προκάλεσε σοκ και όπως έγινε αμέσως αντιληπτό, θα μείνει εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα και τόνισε ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία για να επιστρέψει και να κάνει αυτό που αγαπάει, το μπάσκετ.

«Δυστυχώς έπαθα έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Απλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έδειξαν ενδιαφέρον, σημαίνει πολλά για μένα. Φίλοι του ΠΑΟΚ, είστε πραγματικά μοναδικοί. Νιώθω ευλογημένος που έχω υποστηρικτικούς συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο αλλά και το κλαμπ στο πλευρό μου. Ξέρω ότι είμαι σε καλά χέρια.

Πρέπει να πω αντίο στο μπάσκετ για λίγο καιρό αλλά είμαι έτοιμος να αρχίσω τη διαδικασία για να επιστρέψω να κάνω αυτό που αγαπώ. Ξέρω ότι η ιστορία μου θα γίνει καλύτερη, γιατί γνωρίζω τον συγγραφέα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ονειρεύεται… τρεμπλ ο Λουίς Ενρίκε

admin

Μαρτίνες: «Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»

admin

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin