MEDIA

Κέρκυρα – Τρόφιμος σε ψυχιατρείο σκότωσε 63χρονη με στυλό!

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (31/08), στην Ψυχιατρική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, συνέβη ένα ασυνήθιστο και τραγικό γεγονός.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένας 45χρονος ασθενής, για αδιευκρίνιστους λόγους, προχώρησε στη δολοφονία μιας 63χρονης γυναίκας που νοσηλευόταν στην ίδια μονάδα, χρησιμοποιώντας ένα… στυλό, ενώ αυτή κοιμόταν.

Το corfutvnews.gr επιβεβαιώνει ότι ο 45χρονος, ο οποίος είναι χρόνιος πάσχων, σκότωσε την 63χρονη που είχε πρόσφατα εισαχθεί στην κλινική.

Το περιστατικό ερευνάται από το Εγκληματολογικό Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής έχουν καταθέσει στις αρχές.

Η Διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Εγγλεζοπούλου, χαρακτήρισε το γεγονός ως “τραγικό” και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Επίσης, έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Υγείας για την υπόθεση.

Προστατεύοντας το Επιχειρηματικό σας Απόρρητο  – Η Υπηρεσία Εμπιστευτικής Καταστροφής Αρχείου της GreenFence προσφέρει ασφάλεια και περιβαλλοντική υπευθυνότητα

Συλλογή Ανθρωπιστικής Βοήθειας για ΕΒΡΟ

“Σπαρτιάτες” – Ο πόλεμος συνεχίζεται. Υπό διάλυση το ακροδεξιό κόμμα

Φωτιές – 200 εκατομμύρια ευρώ και 15.000 προσλήψεις. Τα νέα μέτρα για την πρόληψη των πυρκαγιών

The post Κέρκυρα – Τρόφιμος σε ψυχιατρείο σκότωσε 63χρονη με στυλό! appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Kalimera_Ellada

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *