Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Οι ελάχιστοι άγνωστοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας»

 

Η “Βασίλισσα” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο περιθώριο του αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του BCL.

Τα επεισόδια πριν από το τζάμπολ του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ρέτζιο Εμίλια, σημάδεψαν το βράδυ της Τετάρτης (7/12) στα Άνω Λιόσια, με τους οπαδούς της “Ένωσης” να κάνουν επίθεση σε αυτούς των φιλοξενούμενων.

Οι Ιταλοί χαρακτήρισαν «βάρβαρη» την επίθεση των “κιτρινόμαυρων” οπαδών, ενώ πρόσθεσαν ότι προχώρησαν στην άμεση ενημέρωση των φορέων για το περιστατικό. Ακολούθως, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H ΑΕΚ ΒC καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Οι ελάχιστοι άγνωστοι, που προσέβαλαν τις αξίες της Α.Ε.Κ. και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΠΙΤΙ μας.

έλος, η ΑΕΚ BC ευχαριστεί τους 2.000 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι με το πάθος και τη φωνή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη θετική έκβαση της αναμέτρησης, η οποία δημιουργεί προϋποθέσεις πρόκρισης για τη «Βασίλισσα» στην επόμενη φάση του BCL».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

admin

Τσάμπι Αλόνσο: «Είμαι στο σωστό μέρος και θέλω να συνεχίσω»

admin

Καβγάς με ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές στο Κολωνάκι

admin
Translate »
×