Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθαρές οι εξετάσεις του Κοτάρσκι

 

Το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ησύχασε για την περίπτωση του 22χρονου γκολκίπερ, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, ήταν καθαρές.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Μποάκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία (1-0) και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και έτσι έληξε ο… συναγερμός στο στρατόπεδο του “δικέφαλου του βορρά”. Ωστόσο, ο Κοτάρσκι θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο και την Τρίτη (13/9) θα υποβληθεί σε επανέλεγχο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα με το γόνατο στο κεφάλι κι υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε άμεσα όλος ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι, όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου.

Οι εξετάσεις του Κροάτη ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και αύριο θα υποβληθεί σε επανέλεγχο».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πλέι άουτ Σούπερ Λίγκα: Αγώνες επιβίωσης για Κηφισιά και Παναιτωλικό – Που μπορείτε να δείτε τους αγώνες

admin

Γερμανία (30η Αγωνιστική): Ντέρμπι ουραγών και ματς με ενδιαφέρον

admin

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

admin