ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Καθαρή” η μαγνητική του Καντουρί | Πρόβλημα με Κόυρτιτς

 

Λήξη συναγερμού σχετικά με τον Μαροκινό μέσο του ΠΑΟΚ, αφόυ οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα. Πόνους στο γόνατο ένιωσε ο Σλοβένος χαφ.

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία του, στη Νέα Μεσημβρία, σήμερα, (10/12) στον ΠΑΟΚ, ενόψει της επιστροφής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Όπως ενημέρωσε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τα αποτελέσματα της μαγνητικής την οποία υποβλήθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί να βγαίνουν καθαρά. Αντίθετα, ο Γιάσμιν Κούρτιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης με θεραπείες τις επόμενες μέρες όπου και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου.

Τέλος, κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προπονήθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ Λύρατζης και Τσαούσης δούλεψαν μόνοι τους.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *