ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Καθηλώνει η Ελένη Καρακάση: “Έκανα ολική υστερεκτομή. Κλείνω τα 50, δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί”

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και είδαμε ότι κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Βλέπανε κάτι μεγάλο που έπρεπε να χειρουργηθεί πολύ γρήγορα. Μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο. Έκανα ολική υστερεκτομή».

Ελένη Καρακάση: Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της

Όπως είπε η ηθοποιός, ο γιατρός της ήταν αυτός που την άγχωσε ώστε να καταλάβει πως πρέπει να γίνει το χειρουργείο.

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο “γυναικείο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, οπότε θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα. Δεν θεωρώ ότι έκλεισε το κεφάλαιο μητρότητα. Δεν έχει φύγει από το κεφάλι μου η υιοθεσία. Το ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο, για μένα δεν σημαίνει κάτι. Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο» εξομολογήθηκε η Ελένη Καρακάση.

Στη συνέχεια η ηθοποιός τόνισε:

«Με βασάνισα αρκετά σε σχέση με τα κιλά μου, χάνεις τον έλεγχο κάποια στιγμή. Τις λέξεις “ντουλάπα”, “βαρέλω” δεν τις άκουσα μόνο στο σχολείο, αλλά και στο δρόμο. Για τα κιλά μου σημαντικό ρόλο έπαιξε η μαμά μου, μου είπε “τώρα είσαι έτσι, αλλά εσύ θα πάρεις την απόφαση για τη δίαιτα, θα το νιώσεις”. Υπήρξε γυναικά, που μου είπε, “δεν μπορούσες να το αποφύγεις να κανείς πρώτα ένα παιδί΄”… Ε… τώρα εκεί τι να απαντήσεις; Να αγαπάμε τους εαυτούς μας, πρόληψη, το λέω και το ξαναλέω, γιατί εγώ δεν είχα κανένα σημάδι, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία. Ο κόσμος πρέπει να βάλει στο μυαλό του τον έλεγχο και την πρόληψη».

The post Καθηλώνει η Ελένη Καρακάση: “Έκανα ολική υστερεκτομή. Κλείνω τα 50, δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί” appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

admin

Μερίδες φαγητού: Πόσα γραμμάρια πρέπει να τρώμε – Από ζυμαρικά, τυρί, ψωμί του τοστ μέχρι και φρούτα

admin

Μην περιμένετε το τέλος του κόσμου για να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ζωής

admin