Image default
LIFESTYLE

‘Και όμως χρειάζεσαι μόνο 4 ζευγάρια παπούτσια για όλο τον χρόνο!’

Περίοδος εκπτώσεων και ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Αν αναρωτιέστε σε τι είδους παπούτσια να επενδύσετε ώστε να είστε καλυμμένη όλη την χρονιά και σε κάθε περίσταση, δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 4 ζευγάρια παπούτσια που θα σας συντροφεύσουν κάθε εποχή του χρόνου συμπληρώνοντας μοναδικά τα outfits σας και απογειώνοντας το look σας!

Sneakers

Τα sneakers άνετα και διαχρονικά συνιστούν την νούμερο ένα επιλογή παπουτσιών για τα φθινοπωρινά σας outfits και αποτελούν μια αγορά που σίγουρα δεν θα μετανιώσετε. Επιλέξτε sneakers σε μοντέρνα και κλασσικά χρώματα, μονόχρωμα είτε με prints, δερμάτινα ή πάνινα για πιο ανάλαφρο πάτημα αλλά και flat ή δίπατα όπως τα άκρως στιλάτα Superga γυναικεία sneakers. Όποια και αν είναι η επιλογή σας συνδυάστε τα sneakers σας με ιδιαίτερα outfits και δημιουργείστε φθινοπωρινά looks για όλες τις ώρες!

Μπότες & Μποτάκια

Χειμώνας χωρίς μπότες και μποτάκια δεν γίνεται! Αναζητήστε all time classic μαύρες μπότες και μποτάκια τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με κάθε χειμερινό outfit προσδίδοντας κομψότητα και απλότητα στο ντύσιμό σας. Επιλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία ψηλές μαύρες μπότες με τακούνι, chunky boots, μπότες ιππασίας, over-the-knee boots ή μποτάκια με ιδιαίτερο στυλ όπως τα Timberland γυναικεία μποτάκια τα οποία μπορούν να φορεθούν με τζιν, φούστες αλλά και φορέματα δημιουργώντας άνετα και πρωτότυπα πρωινά και απογευματινά χειμερινά looks.

Εσπαντρίγιες

Ελαφριές, στιλάτες και δροσερές, οι εσπαντρίγιες θα συνοδεύσουν κάθε ανοιξιάτικο σύνολό σας. Αναζητήστε εσπαντρίγιες σε ανοιξιάτικα, φωτεινά χρώματα, εσπαντρίγιες σε γήινους τόνους, είτε εσπαντρίγιες με ξεχωριστά prints που προσδώσουν έναν παιχνιδιάρικο ύφος στο look σας .Για τις πρωινές σας εμφανίσεις προτιμήστε flat εσπαντρίγιες που θα σας χαρίσουν άνεση και ξεκούραστο πάτημα ενώ για τις απογευματινές σας εξόδους επιλέξτε εσπαντρίγιες με τακούνι, οι οποίες θα κάνουν πιο επίσημο το ντύσιμό σας. Σε κάθε τους εκδοχή, είναι σίγουρο πως οι εσπαντρίγιες θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος των ανοιξιάτικων outfits σας!

Σανδάλια

Το must-have του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα γυναικεία σανδάλια. Ταιριάξουν απόλυτα με όλες τις πρωινές και απογευματινές σας ενδυματολογικές επιλογές, αλλά μπορούν να φορεθούν και κατά τις βραδινές σας εξόδους στην πόλη ή στο νησί προσδίδοντάς σας άνεση και στυλ. Αν προτιμάτε τα minimal outfits επιλέξτε ένα μονόχρωμο ζευγάρι σανδάλια σε γήινες αποχρώσεις το οποίο θα αναδείξει τα καλοκαιρινά σας φορέματα με τα έντονα χρώματα και prints. Εναλλακτικά μπορείτε να αναζητήσετε σανδάλια διακοσμημένα με κρυστάλλους, πέτρες και στρας τα οποία θα χαρίσουν λάμψη σε κάθε σας βήμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τι είναι οι Πισίνες προκατ;

admin

Sushi Bar & Noodles Aya Official

admin

Ανακαίνιση γραφείου: Μεταμορφώνοντας το Γραφείο σας

admin
Translate »
×