ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλαμάτα: Ράμπες για ΑμεΑ στη “γαλάζια” παραλία Κορδίας

Στιγμιότυπο 2024-06-06, 1.32.27 μμ

Οι ράμπες για ΑμεΑ SEATRAC είναι η μοναδική λύση που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπούν στη θάλασσα αυτόνομα.

Πάνω από διακόσιες τέτοιες παραλίες υπάρχουν στη χώρα μας. Μία από αυτές είναι η παραλία Κορδίας στην Καλαμάτα, η οποία διαθέτει μάλιστα και γαλάζια σημαία. Η υποδομή περιλαμβάνει ντουζιέρα, διάδρομο, αποδυτήριο, χημική τουαλέτα, θέσεις στάθμευσης και σκίαση.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Λαζαρίδη, Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Αθλητισμού Καλαμάτας, το SEATRAC είναι ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές των ατόμων με αναπηρία να απολαύσουν πιο εύκολα τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *