Image default
MEDIA

Κανείς δεν είναι καταλάβει το παραμικρό στη σειρά: H φωτό που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια του «Παρά 5» (Pic)

Έχουν περάσει 17 χρόνια από την πρεμιέρα του «Στο Παρά Πέντε» και παραμένει ως και σήμερα η πιο σημαντική σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη και μια από τις πιο θρυλικές του 21ου αιώνα. Τα 50άρια και 60άρια που έκανε, ειδικά στη 2η σεζόν, την καθιστούν έναν τηλεοπτικό μύθο. Κι όπως κάθε μύθος, υπάρχουν πίσω του ιστορίες άγνωστες ή όχι και τόσο γνωστές, που διατηρούν το ενδιαφέρον και την περιέργεια, ιδίως στο σήμερα που το 2005 είναι μια πολύ μακρινή εποχή σε όλα της.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, αφορά στο look των πρωταγωνιστών. Για το τσουλούφι του Αργύρη Αγγέλου στον ρόλο του Φώτη για παράδειγμα, έχουν γραφτεί σε αυτό το διάστημα πολλά. Όπως και για τα μαλλιά της Σμαράγδας Καρύδη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου είχε μια πλούσια μπουκλωτή κόμη, η οποία ήταν ένα από τα δύο βασικά της χαρακτηριστικά. Το άλλο ήταν τα πολλά λεφτά που… δεν ήξερε την αξία τους.

Αυτή η κόμη δεν ήταν φυσική, αλλά περούκα. Μια περούκα που και πάλι χρειαζόταν αρκετή ώρα για να ετοιμαστεί. Όταν τελείωσε η σειρά, μάλιστα, η Καρύδη την κράτησε ως ενθύμιο. Μια περούκα που ίσως να είχε καταλήξει στο κεφάλι της Κάτιας Δανδουλάκη, που ήταν και η αρχική επιλογή, αλλά τότε είχε ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή της σειράς «Βέρα στο Δεξί».

Κανείς δεν είναι καταλάβει το παραμικρό στη σειρά: H φωτό που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια του «Παρά 5» (Pic)

Λιγότερο γνωστά στοιχεία για το «Παρά Πέντε» είναι πρώτον ότι το σενάριο είχε αρχικά απορριφθεί και ο Καπουτζίδης προσέλαβε σεναριογράφο για να το διαβάσει και να βρει τα κενά, αλλά και στη συνέχεια, παρά την έγκρισή του από το MEGA, δεν έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.

Δεύτερον, οι λεπτομέρειες της σειράς δεν ήταν γνωστές στους ηθοποιούς παρά μόνο 1-2 επεισόδια πριν προβληθούν. Έτσι, δε γνώριζαν πως η Αμαλία είναι ένα πνεύμα, ούτε ότι στο τέλος θα πεθάνουν η γιαγιά Σοφία και η Θεοπούλα…

The post Κανείς δεν είναι καταλάβει το παραμικρό στη σειρά: H φωτό που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια του «Παρά 5» (Pic) appeared first on Dailymedia & News.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: stergios

Σχετικές αναρτήσεις

Ψυχοκόρες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 16-19

admin

Παρίσι: Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί στο προξενείο του Ιράν

admin

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

admin