Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καντζούρης: «Τους κάναμε να νιώσουν άβολα, θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας στο Ισραήλ»

 

Στη σημασία της νίκης που πανηγύρισε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την επικράτησή της επί της Χάποελ στις δηλώσεις που παραχώρησε. 

Η ΑΕΚ μετά από ένα ματς… γεμάτο με ένταση, κατάφερε να επικρατήσει με 94-78 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και ισοφάρισε τη σειρά, η οποία θα κριθεί στο Ισραήλ. Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός της “Ένωσης”, Ηλίας Καντζούρης, στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως σημασία είχε η νίκη σήμερα και πως έκανε τους Ισραηλίτες να μην παίξουν στον δικό τους ρυθμό.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV o Ηλίας Καντζούρη:

«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη, είτε παίξεις όμορφο μπάσκετ, είτε αντιτουριστικό. Σημασία έχει να κερδίσεις, έστω και με έναν πόντο. Θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα και 10.000 φιλάθλους. Αν μπορέσουμε να υποφέρουμε αυτά τα στοιχεία, έχουμε τύχη.

Θα εστιάσουμε στο πώς πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, αν το κάνουμε μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.

Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, βάλαμε τα σώματά μας, τους κάναμε να νιώσουν άβολα και λειτουργήσαμε σωστά και στην επίθεση».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ντούμας: «Τώρα πια, κοιτάζω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

admin

Το Ipsilantis Trail επιστρέφει

admin

Διασυλλογικοί Αγώνες: Εξαιρετικός Γκαραγκάνης με 10.19 (2,4) στα 100μ.

admin
Translate »
×