Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καν: «Κάναμε τα πάντα για να γίνει το 2-2 με τη Ντόρτμουντ»

 

Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου, παραχώρησε δηλώσεις, μετά την ισοπαλία της ομάδας του, με τους Βεστφαλούς και ήταν ιδιαίτερα… καυστικός για την απόδοση των Βαυαρών. 

Η Μπάγερν Μονάχου, κρατούσε τη νίκη στα… χέρια της, αλλά με τον Μουκοκό στο 74′ και τον Μοντέστ στις καθυστερήσεις, η Ντόρτμουντ, κατάφερε να “κλέψει” τον βαθμό της ισοπαλίας, στο γερμανικό ντέρμπι. Ο Όλιβερ Καν δεν πήρε την ισοφάριση και πολύ… ψύχραιμα και σε δηλώσεις που παραχώρησε, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Συγκεκριμένα ο πρώην διεθνής γκολκίπερ, ανέφερε ότι η ομάδα του, έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, προκειμένου να… χάσει το τρίποντο. Επιπλέον στάθηκε, στο τι πρέπει να γίνει, από εδώ και πέρα, καθώς η Μπάγερν Μονάχου, πρέπει να ανέβει όσο το δυνατόν συντομότερα, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Καν:

«Κάναμε τα πάντα για να γίνει το 2-2. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Έπρεπε να παίξουμε κάποιες καταστάσεις καλύτερα. Φέραμε την Ντόρτμουντ στη ζωή με το παιχνίδι μας.

Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στις ομάδες από πάνω μας τι θα κάνουμε. Πρέπει γρήγορα να ανέβουμε στην πρώτη θέση».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ισπανία (32η Αγωνιστική): Στην σκια του “el clasico”

admin

FA Cup: Σίτι και Τσέλσι στα “μαχαίρια”

admin

Πρώτο… ματς μπολ για τον Ολυμπιακό

admin