Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταγγέλλει τις ΗΠΑ στη FIFA το Ιράν

 

Καταγγελία είναι έτοιμοι να κάνουν οι Ιρανοί, για μία ανάρτηση των Αμερικανών στα social media, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει το έμβλημα της ισλαμικής δημοκρατίας από τη σημαία του.

Επίσημη καταγγελία στη FIFA εις βάρος των ΗΠΑ ετοιμάζεται να κάνει το Ιράν, λόγω μιας ανάρτησης των Αμερικανών στα social media. Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του 2ου ομίλου του Μουντιάλ, όπου έχει αφαιρεθεί το έμβλημα της ισλαμικής δημοκρατίας από τη σημαία του Ιράν, με τους Ιρανούς να θέλουν να θέλουν να κυνηγήσουν την υπόθεση στην επιτροπή δεοντολογίας της FIFA.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών δεν είναι και οι καλύτερες τα τελευταία χρόνια. Η Ουάσινγκτον το 2020 είχε ανακοινώσει τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, βάζοντας “φωτιά” στις ήδη τεταμένες σχέσεις με την Τεχεράνη. Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνει τον θάνατο του Ιρανού αξιωματικού, αρμόδιου για τις επιχειρήσεις των Φρουρών της Επανάστασης στο εξωτερικό. Στο Ιράν οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Συγκαλείται εκτάκτως το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, ενώ ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης της χώρας του Ιράν Αλή Χαμενεΐ ορκίστηκε εκδίκηση για το θάνατο του Ιρανού αξιωματικού.//

 

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Basket League (4η Αγωνιστική/ Top 6/ Play outs): Ματς χωρίς σκοπιμότητες στη Θεσσαλονίκη

admin

Διακρίσεις για τα ελληνικά «βέλη»

admin

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»

admin