Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταιγιστική Νιουκάστλ στην τριάδα | Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ

 

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλάμβανε η αγωνιστική ημέρα για την Premier League, με τις “καρακάξες” να παίρνουν επιβλητική νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 5:1 στο Λονδίνο και τους “κόκκινους διαβόλους” να πατούν ξανά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ 1:5

Η Νιουκάστλ ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση, βρίσκοντας τέρμα μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σεν Μαξιμέν έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Κάλουμ Γουίλσον σηκώθηκε ψηλά και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι “καρακάξες” χρειάστηκαν μόλις επτά λεπτά για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Ζοέλινγκτον να σκοράρει για το 2:0. Τα “σφυριά” προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Πακετά που σούταρε από την άκρη της περιοχής, με τον Πόουπ να αποκρούει και να λέει “όχι”. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μπόουεν έκανε τη σέντρα με τον Ζούμα να μειώνει σε 1:2 από κοντινή απόσταση.

Η Νιουκάστλ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να σκοράρει. Ο Γουίλσον εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Γουέστ Χαμ και έκανε το 3:1. Οι “καρακάξες” ήταν ανώτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, απειλούσαν και δημιουργούσαν φάσεις. Στο 82ο λεπτό, βρήκαν και τέταρτο γκολ με τον Ισάκ να σπρώχνει τη μπάλα σε κενή εστία για το 4:1. O Zoέλινγκτον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του κάνοντας το 5:1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 1:0

Νωχελική ήταν η Γιουνάιτεντ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Ο Μακ Τόμινει ήταν αυτός που απείλησε πρώτος για τους “κόκκινους διαβόλους”, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 27ο λεπτό ήρθε και το γκολ για τους γηπεδούχους, Ο Ράσφορντ πήρε την πάσα μέσα από την περιοχή και έκανε το 1:0 βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Η Γιουνάιτεντ δεν μπήκε δυνατά ούτε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λιγοστές φάσεις. Η Μπρέντφορντ ανέβασε ρυθμό και λίγο έλειψε να σκοράρει με τον Σάντε που πήρε την πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε το χαμηλό σουτ, που σταμάτησε με φοβερή απόκρουσε ο Ντε Χέα. Το 1:0 διατηρήθηκε έως το τέλος της αναμέτρησης, με τους “κόκκινους διαβόλους” να παίρνουν τη νίκη και να διατηρούνται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τη McLaren του Senna θα οδηγήσει στην Imola ο Vettel!

admin

Το livery ενόψει Miami αποκάλυψε η Ferrari!

admin

Formula 1: Αναμνήσεις από τον Άιρτον (+video)

admin
Translate »