ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κεκλεισμένων των θυρών τα Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β’ και Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής Λάρισας

 

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 ενημέρωσε πως θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο δύο αναμετρήσεις της για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν οι προσεχείς αναμετρήσεις του Απόλλωνα Πόντου με τον ΠΑΟΚ Β’ και της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ηρακλή Λάρισας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι

• ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας που έχει ορισθεί για την Δευτέρα 21.11.22 στις 15:00 θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω εργασιών στο γήπεδο.

• ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β που έχει ορισθεί για την Κυριακή 20.11.22 στις 15:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου χωρίς θεατές λόγω εργασιών στο γήπεδο.//

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *